Italia. Șase români, între care doi copii, rămași sub cerul liber în pragul iernii: Cineva le-a incendiat baraca unde locuiau

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Incidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 19 noiembrie, sub pista de biciclete Castel Giubileo, în apropiere de Labaro. Șase români, între care doi copii, au rămas sub cerul liber în pragul iernii, după ce o mână criminală le-a incendiat baraca unde locuiau de doi ani. 

Nu pare să existe niciun dubiu cu privire la originea criminală a incendiului care a distrus baraca în care patru adulți și doi copii de origine română își găsiseră adăpost de aproximativ doi ani. O mână criminală, rămas momentan necunoscută, a aruncat benzină pe colibă apoi a dat foc.

Italia. Șase români, între care doi copii, rămași sub cerul liber în pragul iernii

 

Incidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 19 noiembrie, sub pista de biciclete Castel Giubileo, în apropiere de Labaro, unde adulții și copiii, care au scăpat în mod miraculos din flăcări, locuiau de doi ani în locuințe improvizate. Incendiul a izbucnit rapid și abia au scăpat la timp. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Apoi și-au petrecut noaptea în cele două mașini care au scăpat de flăcări.

La fața locului au sosit pompierii, care au stins incendiul, două ambulanțe, polițiști locali și polițiști de la secția de poliție Flaminio Nuovo, care au demarat ancheta pentru a afla cine și de ce, trecând pe pista de biciclete, ar fi putut arunca intenționat benzină pe baracă.

Cineva le-a incendiat baraca unde locuiau

 

În acest moment, misterul rămâne. Familia se află la Roma de aproximativ cincisprezece ani: timp de peste doisprezece ani au locuit pe cealaltă parte a râului Tibru, întotdeauna în adăposturi improvizate. Timp de doi ani au construit baraca care a luat foc și în care au locuit permanent. O baracă simplă dar care, evident, a supărat pe cineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel