Italia. Românul care și-a dat foc pentru că nu a fost plătit de patron a murit după trei zile de comă

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Italia. Românul care și-a dat foc a murit la spital
Italia. Românul care și-a dat foc a murit la spital

Românul din Italia, care și-a dat foc pentru că nu a fost plătit la timp pentru munca sa, a murit la spital, luni seara. Bărbatul a suferit arsuri grave, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Constantin Ceoclu, românul din Italia care și-a dat foc chiar în fața barului unde era angajat, a murit la spital, după trei zile de comă. Bărbatul a suferit arsuri grave pe tot corpul, iar eforturile medicilor au fost în zadar, scrie la Nuova Sardegna.

A recurs la acest gest extrem, deoarece ar fi executat o lucrare  în construcții, la cererea patronului său, însă, nu a fost plătit. Înainte să-și dea foc, i-a anunțat pe inspectorii de muncă despre situația sa. 

De asemenea, un polițist italian care a încercat să-l pe Constantin Ceoclu a suferit arsuri grave la nivelul membrelor. Este internat la Spitalul de Arși din Sassari, menționează sursa citată.

Starea acestuia este stabilă, dar va avea nevoie de operații pentru refacerea țesuturilor afectate.  Ancheta polițiștilor și a inspectorilor de muncă în cazul patronului care a refuzat să-l plătească pe român este în plină desfășurare. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel