Italia. Românul care a UCIS patru tineri într-un accident, ARESTAT

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Românul care a ucis patru tineri într-un accident rutier, a fost prins de polițiștii din Italia. Acesta spune că regretă ce a făcut și că ar prefera să moară. 

Patru tineri au murit și o altă victimă se află la spital cu răni ușoare, dar în stare de șoc. Mașina în care se aflau a fost implicată într-un teribil accident rutier.

Un român în vârstă de 26 de ani se afla într-un autoturism alături de un prieten. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul autoturismului și a lovit altă mașină. Aceasta din urmă a fost proiectată într-un canal cu apă de pe marginea drumului. 

Cinci tineri italieni cu vârste de 22 și 23 de ani se aflau în autoturismul lovit. O singură persoană a scăpat cu viață, salvată de martorii la accident care au sărit imediat în apă.

Trupurile celorlalți au fostt scoate apoi din mașină. 

Potrivit ilgiornaledivicenza.it, în tot acest timp, românul și-a continuat drumul fără ca măcar să încetinească și să vadă ce s-a întâmplat. 

O femeie, martor la toată tragedia, a sunat la Poliție și a spus mașina care a provocat accidentul. În acest mod, polițiștii italieni au reușit să îl identifice pe român. Acesta a fost prins la câteva ore de la tragedie. 

Românul a fost audiat și spune că regretăce s-a întâmplat, potrivit notizie.it. 

"Eu am fost, sunt disperat. Aș fi preferat să mor", ar fi spus românul în fața anchetatorilor.

Avocatul românului spune că bărbatul nu a observat că a făcut accident și din această cauză a plecat de la locul faptei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel