Italia. Românii au stat în urmă cu 5 ani la coadă să voteze: „Ne-au fugărit departe de copii, părinți, rădăcini. Poporul se răzbună“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Pentru românii din diaspora este a doua zi în care își pot exercita dreptul la vot. Liliana a votat în Italia, unde și alți zeci de români au venit să facă același lucru. Astăzi nu au mai fost cozi la vot, așa cum s-a întâmplat în urmă cu cinci ani, iar apelui ei se îndreaptă către cei care nu vor să voteze astăzi. 

* fotografia este din arhivă

Liliana T. spune că a votat astăzi, deși în urmă cu 5 ani a stat 5 ore la coadă. Ea lansează un îndemn pentru cei care nu vor astăzi să iasă la vot. 

„De fiecare dată mergem la vot cu speranța în schimbare, de 31 de ani aceeași dezamăgire. Trădați, furați, vânduți.

Anul trecut am stat 5 ore la coadă, am stat și am văzut durere, tristețe, repulsie, dar și speranță. Avem o țară atât de frumoasă, dar prea mulți care au uitat de patrie, demnitate, au pus mâna pe ea.

Oameni buni, ieșiți la vot, votați. Nu pot ei fura cât putem noi vota. Ne vrem țara înapoi, ne vrem demnitatea înapoi.

Am făcut o facultate, crezând că pot realiza ceva frumos în țara mea, dar cu sistemul acesta corupt, noi, nu mai avem loc. Ne-au fugărit departe de copii, părinții, rădăcini, tradiții, credință. Poporul se răzbună. Nu mai aveti încredere în același minciuni vechi. Nimeni din actuala guvernare nu merită votul nostru. Ieșiți la vot, dacă vă iubiți țara, credința, familia, libertatea!“, este mesajul Lilianei e un grup pentru românii din Italia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel