Italia: Români arestați, după ce poliția a descoperit "comoara" din casetofon

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă a fost oprită alături de partenerul său în trafic, de poliția italiană. Comportamentul suspect al femeii a determinat oamenii legii să percheziționeze mașina, însă inițial nu au găsit nimic. Abia țipetele isterice ale femeii, în momentul în care a fost condusă la secția de poliție i-au determinat pe polițiști să cheme o echipă de experți pentru controlul temeinic al mașinii.  

Un cuplu de români din Catania au fost opriți de un echipaj al poliției. Oamenii legii au insistat asupra faptului că identitățile din acte ale celor doi nu corespundeau. Cei doi români s-au enervat pentru că polițiștii au stat foarte mult timp să le verifice identitatea. 

Cei doi au fost escortați până la secția de poliție, acolo unde au fost separați și interogați. O patrulă a inspectat amănunțit autoturismul, dar nu a găsit nimic. Femeia era foarte agitată și a dat de bănuit polițiștilor. La un moment dat, a început să țipe isteric, astfel că poliția a decis să trimită o echipă de experți pentru a inspecta autoturismul.

Oamenii legii au observat că este ceva în neregulă cu un buton de la casetofonul masinii. Abia atunci au descoperit ce ascundeau cei doi: un kilogram de cocaină pură, care valorează sute de mii de euro. 

Drogurile erau ascunse foarte bine și abia după câteva zeci de minute, oamenii legii și-au dat seama cum să ajunga la substanțele interzise. Casetofonul nu putea fi dat jos decât după apăsarea unor anumite butoane ale radioului, într-o combinație știută doar de cei doi. 

Bilbie Bogdan de 25 de ani și Oana Elena Troian de 22, din Vittoria, au fost arestați, relatează ragusaoggi.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel