Italia. Românce acuzate că administrau un bordel sub paravanul unui salon de masaj și cosmetică (video)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Românce acuzate că administrau un bordel sub paravanul unui salon de masaj și cosmetică
Românce acuzate că administrau un bordel sub paravanul unui salon de masaj și cosmetică

Polițiștii italieni au pus sechestru pe Centrul de masaj Studio Holistic Emme, din cartierul Corticella din Bologna, administrat de două românce. Oamenii legii suspectează că sub paravanul acestui salon de masaj și cosmetică, „maseuzele“, toate din Europa de Est, ofereau servicii de masaj erotic ce permiteau interacțiunea cu clienții.

Ancheta, care a durat câteva luni și a fost coordonată de către echipa mobilă a sediului poliției din Bologna și Parchetul Public, a dus la descoperirea unui bordel în cadrul centrului de masaj Studio Holistic Emme, administrat de AML și respectiv TDS, de 33 și 31 ani și naționalitate română, cu antecedente în domeniul prostituției.

Agenții au demonstrat, mai ales prin informațiile de sinteză ale clienților văzuți părăsind locurile centrului holistic, că de fapt în acel centru, unde ar trebui să se desfășoare masaje și alte activități de cosmetică și care vizează bunăstarea fizică a persoanei, activitatea a mers mai departe și clienților obișnuiți, toți bărbații, li s-a oferit și efectuat o formă de masaj cu puternica încărcătură sexuală și erotică, în care operatorul a masat clientul, care la rândul său a intrat în contact cu operatorul în timpul masajului.

Românce acuzate că administrau un bordel sub paravanul unui salon de masaj și cosmetică

 

Dacă este vorba de prostituție, a fost clarificat prin metoda de plată a prețului și prin declarațiile clienților, precum și prin diferite recenzii de pe site-uri web speciale dedicate comentariilor pentru acest tip de „servicii personale”, potrivit Corriere della Sera.

Anchetele au relevat, de asemenea, că Emme Holistic Studio probabil a primit cel puțin o duzină de clienți pe zi, la un preț cuprins între 70 și 90 de euro pe serviciu. Femeile (în principal de naționalitate est-europeană) sunt angajate în centru de șapte ani și au vârste cuprinse între 25 și 35 de ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel