Italia. Româncă ucisă cu sânge rece de soțul italian, sub ochii îngroziți ai celor trei copii: "Ajutor! A omorât-o pe mama!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă de 39 de ani din Italia a fost omorâtă cu sânge rece, chiar sub ochii îngroziți ai celor trei copii. Tragedia s-a produs vineri, 08 mai, în comuna Milzano (provincia Brescia). 

O româncă în vârstă de 39 de ani a avut parte de o moarte violentă în seara zilei de vineri, 8 mai, după ce a fost înjunghiată de soțul său italian. Întreaga scenă s-a petrecut chiar în fața celor trei copii ai lor, scrie publicația Brescia Today.

Incidentul s-a întâmplat pe o stradă din localitatea Milzano, situată între Milano și Cremona.

Primarul localității a auzit țipetele femeii

 

Alarma a fost dată chiar de primarul localității, care a auzit țipetele disperate ale femeii. Soțul româncei, italianul Luca Lupi în vârstă de 40 de ani, a ucis-o cu sânge rece, lovind-o de mai multe ori cu un cuțit. Cei trei copii cu vârste între 3 și 15 ani au asistat îngroziți la moartea mamei lor.

În jurul orei 21:30, primarul localității, Massimo Giustiziero, trecea cu bicicleta prin fața casei familiei de pe strada Usignolo. El a auzit țipetele disperate ale femeii. Primarul a intrat în locuința familiei și a găsit-o pe fiica mai mare a cuplului cu hainele pline de sânge. 

"Ajutor! A omorât-o pe mama!", a strigat fetița când l-a văzut pe primar intrând în casă.

Carabinierii au sosiț imediat la fața locului, iar autorul crimei s-a predat fără să se împotrivească. Luca Lupi a fost arestat, urmând să fie acuzat de infracțiunea de omor calificat.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru româncă. Femeia a decedat în urma rănilor suferite.

 (w670)

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel