Italia. Româncă, salvată de la moarte de fiica de 14 ani: „Alo?! Tati are un cuțit!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 34 de ani a fost salvată chiar de fiica ei de 14 ani. Adolescenta a avut curajul să anunțe autoritățile, atunci când și-a văzut tatăl, beat, că o amenința pe mama ei cu un cuțit de bucătărie.

O româncă de 34 de ani a primit amenințări cu moartea de la partenerul ei, un conațional de 42 de ani,chiar în fața fiicei sale. Chiar fata este cea care a chemat polițiștii, de teamă că bărbatul ar putea face un gest nebunesc. Văzându-l pe tatăl său distrus de alcool și certându-se cu mama, în ciuda vârstei de 14 ani, fata nu a ezitat să sune la poliție.

Incidentul datează de duminică dimineață, când adolescentul a sunat la carabinieri și a explicat că a avut loc o ceartă violentă între părinții săi, în locuința lor din zona Arcella din Padova. Tatăl consumase prea mult cu alcool și, în toiul unei dispute cu partenera sa, bărbatul apucase un cuțit cu care a amenințat-o pe femeie că îi va lua viața, potrivit padovaoggi.it. 

Polițiștii alertai de fetiță i-a găsit în casă pe cei doi adulți și pe fată. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă versiunea fetei a fost imediat confirmată de mama ei. Femeia, o româncă de 34 de ani, a explicat că a fost amenințată cu o armă albă de către partenerul ei, un compatriot în vârstă de 42 de ani, care se afla încă în interiorul apartamentului și era vizibil beat.

După ce au constatat că atât femeia, cât și fiica ei sunt în regulă și fără probleme de sănătate, agenții l-au luat pe bărbat și l-au reținut pentru violență în familie. Românca a fost apoi transferată la locuința unei surori ale sale, de asemenea, rezidentă a orașului, care i-a pus la dispoziție locuința ei pentru a petrece noaptea acolo.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel