ITALIA: Româncă INFIRMĂ, maltratată și lovită în propria casă de FIICA ei. Au intervenit Carabinierii

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă de 59 de ani a fost lovită și agresată de fiica ei, alături de care locuia într-o casă din orașul italian Troina. Bătrâna, țintuită într-un scaun cu rotile, a ajuns la spital.

Carabinierii din Troina,  „Piazza Lanza” din Catania, au arestat, ieri, o româncă de 34 de ani pentru abuz și lovituri asupra unei alte persoane, membru al familiei. Ea este acuzată că a lovit și chiar a încercat să îi dea drumul pe scări unei alte românce, de 59 de ani, imobilizată într-un scaun cu rotile, alături de care locuia în aceeași casă, vecinii italieni spunând că ar fi vorba chiar despre mama sa.

Românca de 59 de ani a fost salvată de vecini, care, auzind certurile dintre cele două și strigătele de ajutor ale bătrânei, au solicitat intervenția forțelor de ordine. Polițiștii au constatat că românca de 34 de ani o lovise și îi provocase răni ușoare  femeii de 59 de ani, cu mobilitate redusă, alături de care locuiește în aceeași casă.

În timpul atacului - cauzat de motive banale - românca de 34 de ani ar fi împins chiar cu putere scaunul cu rotile în care se afla mama sa. Fiica femeii a fost pusă la dispoziția Autorității Judiciare Enna, în timp ce mama sa a fost însoțită la Spitalul Basilotta din Nicosia, relatează ennaora.it

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel