Italia. Româncă și fiul ei, umiliți de un italian: "Ești o maimuță. Român de c***t!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto: Ilustrativ
Foto: Ilustrativ

Caz revoltător în Italia, semnalat de presa din Peninsulă. O româncă și fiul ei în vârstă de nouă ani au trecut prin iad, după ce au fost abuzați și umiliți de un italian.

Caz revoltător de discriminare în Italia, în localitatea Lucca (regiunea Toscana). O româncă  de 40 de ani și fiul ei au fost abuzați și umiliți de un italian în vârstă de 50 ani, relatează publicația La Nazione.

"Ești o maimuță!, Român de c…t!",  sunt doar câteva dintre cuvintele aruncate de italian către copilul său. În altă situație când s-a enervat, italianul l-a scuipat pe copil, și-a dat jos pantalonii, s-a apropiat cu spatele de el și i-a zis: "Asta e ceea ce meriți".

Românca a căutat dreptate în instanță, după ani de umilințe

 

Potrivit sursei citate, românca și cetățeanul italian s-au cunoscut în 2008 la Lucca și au început o relație sentimentală. În 2011, s-a născut băiețelul, cei doi fiind extrem de fericiți.

Problemele au început atunci când bărbatul și-a pierdut locul de muncă. După ce s-au mutat în Lazio, acesta a intrat în depresie și a devenit extrem de agresiv. "Ești o româncă de c...t. Trebuie să lucrezi și să-mi aduci bani”, i-a spus el femeii, pe care a bătut-o de mai multe ori.

Sătulă de abuzuri, românca a fugit împreună cu fiul ei în 2013, iar de atunci își caută dreptatea în instanță. Ea deține certificate medico-legale care atestă loviturile încasate, situația continuând până în anul 2015.

Chemat în fața justiției, italianul a spus că acuzațiile sunt invenții și calomnii. Totuși, o instanță l-a condamnat la 1 un an și 2 luni de închisoare, cu suspendare, și la plata unei amenzi de 8.000 de euro.

copil roman umilit italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel