Italia: Româncă executată. Noi detalii despre ORIBILA CRIMĂ a lui Costel Sbîrciog. Lucra la un fast food

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Ies la iveală noi detalii despre crima care a cutremurat Italia. Din câte se pare, criminalul și-a convins iubita româncă să vină să se întâlnească în apropiere de locul de muncă al bărbatului, sperând că astfel ea va avea mai multă încredere. Imediat a împușcat-o de cinci ori. 

Din câte se pare bărbatul, Costel Sbîrciog a premeditat totul, fixându-și un obiectiv din a o omorî dacă aceasta nu va accepta să se împace cu el, după ce de despărțiseră de doar câteva ore, relatează presa italiană. 

Victima sa, Maria Augustin Rusu, avea doar 23 de ani, dar din câte se pare cunoștea firea violentă a bărbatului. Acesta, un rezident din Torvaianica i-a spus să vină să se întâlnească aproape de locul său de muncă, un fast food din apropierea străzilor Adreatina cu Solfarata, fiind momentul în care acesta ar fi scăpat de la programul obișnuit de muncă.

Bărbatul a ținut încărcat pistolul de tip Bereta 98 și a avut nevoie de doar câteva secunde ca să-și execute iubita. Contrar celor spuse inițial, bărbatul nu a așteptat sosirea poliției și chiar a vrut să fugă, dar se pare că s-a răzgândit între timp. A apucat să arunce arma, dar apoi a sunat la poliție și a spus că el este autorul crimei și că este înarmat.

Sbîrciog a fost localizat la scurt timp și a fost arestat 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel