Italia. Românca de 15 ani, moartă într-un accident cumplit, va salva alte vieți. Organele tinerei vor fi donate

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:
Organele Larisei, românca de 15 ani, accidentată mortal, vor salva alte vieți
Organele Larisei, românca de 15 ani, accidentată mortal, vor salva alte vieți

Familia româncei de 15 ani, care și-a pierdut viața într-un accident cumplit, în Capriolo, a decis să-i doneze organele pentru a salva alte vieți.

Larisa David a fost accidentată  luni, 11 octombrie, de un camion cisternă, care aparținea companiei Centrale del Latte. Accidentul s-a produs în jurul orei 7:00, pe via IV Novembre, la câțiva metri distanță de un sens giratoriu, relatează Giornale di Brescia. Tânăra a stat cinci zile în agonie, însă, nu s-a mai putut face nimic, scriu jurnaliștii italieni.

Părinții, tatăl Gabriel și mama Cătălina au decis, astăzi,  să-i doneze organele. Înmormântarea tinerei va avea loc miercuri, ora 14.00, relatează sursa citată. Larisa este plânsă de familie, de prieteni dar și de comunitatea italiană.

„Întreaga comunitatea este profund îndurerată” – a spus Don Agostino Bagliani, preot paroh în Capriolo. „Am vorbit cu familia care, deși nu este catolică, a acceptat propunerea mea de a găzdui funeraliile în biserica parohială. Slujba va avea loc cu un rit creștin ortodox, conform acordurilor cu biserica românească”, a precizat preotul paroh din Capriolo, citat de Giornale di Brescia.

„Larisa s-a făcut înger. Va salva alte vieți”, a spus familia îndurerată a tinerei.

Larisa a murit sub ochii mamei sale. Tot mai mulți tineri își pierd viața în accidente

 

Poliția nu a terminat ancheta privind accidentul în care adolescenta româncă și-a pierdut viața, dar unul dintre martorii oculari este chiar mama sa. Femeia spune că șoferul camionului este cel care a făcut o manevră eronată.

Aseară, un tânăr de 19 ani a murit, iar un altul de aceeaşi vârstă se zbate între viaţă şi moarte, după un accident groaznic în Blejoi, județul Prahova.

Din primele date ale polițiștilor, accidentul s-a produs  din cauza carosabilului umed şi a lipsei de experienţă. Șoferul de 19 ani a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului.

Cei doi au fost scoşi de pompieri din maşina distrusă, iar medicii i-au intubat şi i-au transportat de urgenţă la spital. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, şoferul a murit.

Prietenul său se află în stare gravă la Spitalul Județean Prahova, dar sunt rezervați cu privire la starea sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel