Italia. Româncă, bătută de iubitul gelos. Bărbatul i-a spart telefonul ca să nu vorbească cu prietenii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Româncă, bătută de iubitul gelos. Bărbatul i-a spart telefonul ca să nu vorbească cu prietenii
Italia. Româncă, bătută de iubitul gelos. Bărbatul i-a spart telefonul ca să nu vorbească cu prietenii

O discuție care a început din motive de gelozie s-a terminat la spital pentru o româncă, care a fost agresată de iubitul său gelos, un italian, de 39 de ani.

Polițiștii au intervenit, azi dimineața la ora 2 dimineața, între via Torresi și via della Montagnola din Ancona, unde o  femeie, de 39 de ani, de origine română, a fost atacata de iubitul ei, un italian de aceeași vârstă.

Cearta a durat aproximativ douăzeci de minute și ar fi avut loc din motive de gelozie. De altfel, bărbatul i-ar fi cerut iubitei sale să renunțe la toți prietenii. «Lasă-ți prietenii în pace, rămâi cu mine»,  i-a spus bărbatul iubitei sale. Apoi i-a spart telefonul, a tras-o de păr și i-a crăpat buza, scrie anconatoday.it.

Femeia a raportat și niște vânătăi și apoi a fost transportată la camera de urgență din Torrette, în codul verde de Crucea Galbenă din Ancona. 

Nu rata si: Italia. Un român, care amenința că se va sinucide, a băgat un carabinier în spital: Polițiști l-au imobilizat cu taser-ul

Polițiștii au ascultat apoi versiunile celor doi iubiți. Românca a explicat că a fost prima dată când se întâmplă așa ceva. Se pare că nu are intenția de a depune plângere împotriva iubitului său.

 

Italia. Un român a furat mașina unui conațional, apoi i-a cerut răscumpărare. Hoțul, reținut când primea banii

 

Carabinierii din Cosenza au pus în executare, săptămâna trecută,  un ordin de arestare preventivă a uni român, de 37 de ani, fără domiciliu stabil, considerat responsabil de "jaf în formă agravată" și "tentativă de șantaj".

Măsura, emisă de G.I.P. de pe lângă Tribunalul din Cosenza, la cererea Parchetului local, a fost declanșată în urma unei plângeri depuse la 17 aprilie de un bărbat de 25 de ani.  Românul, de 37 de ani, a fost oprit în stația de autobuz, unde s-a întâlnit cu mama victimei, care i-a adus banii ceruți.

Ancheta a stabilit că românul, în vârstă de 37 de ani, în după-amiaza zilei de 16 aprilie, și-a amenințat un conațional, arătându-i un cuțit, apoi l-a obligat să îi predea mașina. A doua zi, mama victimei a fost contactată de hoț, transmite quicosenza.it.

Vezi si: Italia. Două românce au dat iama în rafturile cu parfumuri scumpe: pradă de peste 1000 de euro

Acesta a cerut 600 de euro pentru restituirea autovehiculului, apoi, după o negociere, a acceptat să primească 300. Infractorul a stabilit o întâlnire cu femeia în apropierea autogării din Cosenza.

În acel moment, au sosit carabinierii care, alertați de victimă, au reușit să îl identifice pe suspect. După câteva ore, oamenii legii au reușit să îi returneze reclamantului mașina, găsită sub casa suspectului.Evaluând indiciile serioase de vinovăție, judecătorul de la Tribunalul din Cosenza a decis să aplice măsura preventivă de arestare a suspectului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel