Italia. Româncă, ARESTATĂ. A furat bunuri de MII de EURO

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă a reușit să fure bunuri de mii de euro de la mai multe persoane după ce le îmbrățișa. Nu este prima care recurge la această metodă de furt. O altă româncă a fost arestată după ce a fost prinsă când încerca să fure ceasul unui bătrân când îl îmbrățișa. 

Femeia în vârstă de 29 de ani este acuzată că a jefuit mai mulți bătrâni din Italia. Metoda era una relativ simplă și viza bătrânii. 

Românca îi îmbrățișa, timp în care le sustrăgea bunurile de valoare pe care le aveau asupra lor. Așa a reușit tânăra să obțină bunuri în valoare de 8 mii de euro, potrivit polițiștilor italieni. Patru bătrâni au fost jefuiți în acest mod. Oamenii au rămas fără brățări, coliere, dar și alte obiecte de valoare.

Pe numele româncei au fost depuse patru plângei penale pentru jafuri comise anul trecut. Deși justiția a decis ca femeia să fie arestată, aceasta a fost de negăsit până de curând.

Tânăra a fost găsită când încerca să fugă în Franța, la punctul vamal de la Ventimiglia. Aceasta a fost arestată și urmează să își ispășească pedeapsa, potrivit ilrestodelcarlino.it. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel