Italia. Româncă, ameninţată cu moartea de soţ. I-a spus că o va stropi cu acid

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. O româncă este dată dispărută de o lună de zile. Suspectul principal pentru dispariția femeii este chiar iubitul ei
Italia. O româncă este dată dispărută de o lună de zile. Suspectul principal pentru dispariția femeii este chiar iubitul ei

Carabinierii din localitatea Modica, provincia Ragusa, au fost solicitaţi de o femeie, care era ameninţată cu moartea de fostul soţ. Femeia a raportat că, în perioada de carantină, a fost victima unor agresiuni, violențe, amenințări și insulte din partea partenerului.

 

 

După ce femeia a depus plângere la poliţie, carabinierii au venit la domiciliul acesteia, unde l-au surprins pe bărbatul violent, un cetățean român de 33 de ani, care locuiește în Modica de câțiva ani.

Acesta reuşise deja să spargă ferestrele casei în care locuia fosta parteneră. Mai mult, i-a trimis mai multe mesaje audio, în care o ameninţa cu moartea, dar şi că o va stropi cu acid, scrie ragusa.gds.it.

Prin urmare, bărbatul a fost arestat pentru urmărirea fostei soţii, fiind, ulterior, plasat în arest la domiciliu la ordinul procurorului de serviciu al procurorului din Ragusa.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel