Italia. Român UCIS de un conațional. Trupul, găsit într-un CANAL

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un român a fost ucis de un conațional. Trupul său a fost descoperit într-un canal situat în apropiere de via dei Casali di San Sisto. 

Neculai Roșu, un român în vârstă de 50 de ani a fost descoperit de carabinierii din Roma mort, într-un canal. Autoritățile au fost alertate de un localnic care a văzut un picior în noroiul adunat în canal. 

Inițial, autoritățile au crezut că este vorba despre un accident sau sinucidere. După necropsie au aflat că românul a fost ucis în urma unor lovituri repetate la nivelul capului și corpului.

În urma unei achete foarte rapide, carabinierii au reținut un alt român, în vârstă de 37 de ani. Acesta nu avea nici rezidență stabilă. 

Se pare că între cei doi români s-a iscat un scandal, cei doi s-au luat la bătaie, iar suspectul l-a lovit cu o bară de fier de mai multe ori. Ulterior, românul a încercat să scape de cadavru și, ajutat de fratele lui, a aruncat corpul românului într-un canal situat în apropierea barăcii în care stăteau. 

Suspectul și-a recunoscut crima și a fost arestat. Acesta este acuzat de crimă, iar fratele său este cercetat în stare de libertate pentru complicitate la ascunderea cadavrului, potrivit romatoday.it . 

 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel