Italia: Român, UCIS de un compatriot în fața supermarketului. Locuitorii, îngroziți

Narcis Popa |
Data publicării:

Un român de 43 de ani și-a pierdut viața astăzi după ce a fost ucis de un compatriot, în urma unui scandal care a pornit în fața unui supermarket. 

Vasile "Ciu" Ciuc a căzut la pământ după o ceartă teribilă. Așa a murit cel poreclit "Ciu", de către cunoscuți, un român în vârstă de 43 de ani.

Totul a pornit de la o ceartă care s-a transformat într-o luptă violentă cu un alt român. Totul s-a petrecut aseară la Boscarello, la periferia de sud a stațiunii Schiavonea din Corigliano-Rossano, lângă un supermarket din zonă și nu departe de una din numeroasele mini-cartiere care "se ridică" în zona municipală, invizibile și inaccesibile.

Motivele care au declanșat disputa dintre cei doi brbați de origine română nu sunt cunoscute, dar "Ciu" Ciuc este cel care a plătit  cu viața. Vasile era o o persoană cunoscută în zona Schiavonea, pentru că era adesea văzut în jurul orașului. 

Câteva momente după incident, avertizați de cetățeni că, la acea oră târzie, noaptea, au auzit prea mult zgomot, la fața locului au intervenit carabinierii Companiei din Corigliano, coordonați de căpitanul Cesare Calascibett. La fața locului au ajuns și echipajele de urgență care n-au putut decât să constate moartea bărbatului de 43 de ani care a decedat imediat după ce s-a lovit cu capul de asfalt.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel