Român, înecat în apele unui lac din Italia. Trupul lui Florin, găsit după 9 zile de căutări

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român în vârstă de 26 de ani a fost găsit mort în apele unui lac de lânga Oliveto Lario (provincia Lecco). Trupul tânărului era căutat de 9 zile. 

Florin Iancu a fost găsit astăzi după nouă zile de căutări, scrie publicația primacomo.it. Trupul neînsuflețit al românului se afla la câteva zeci de metri adâncime și a fost scos la suprafață de pompierii din Lecco cu ajutorul unui robot.

Florin a dispărut sub apă pe 22 iulie

 

Tragedia s-a petrecut miercuri, 22 iulie, atunci când Florin, împreună cu un prieten în vârstă de 24 de ani, tot de origine română, au închiriat o barcă și au ieșit în largul lacului numit Lago di Como, în dreptul plajei Onno. La un moment dat, doi trecători l-au observat pe prietenul lui Florin zbătându-se cu disperare în apă.

Cei doi trecători au luat o barcă și l-au salvat. Însă odată scos din apă, băiatul le-a spus că nu era singur și că Florin a dispărut.

Pompierii au început imediat căutările. Din păcate, din cauza adâncimii apei, a fost nevoie de instrumente speciale și de mult timp ca trupul fără viață al lui Florin Iancu să fie găsit și scos la suprafață.

roman inecat italia gasit dupa 9 zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel