Italia. Român, îmbrăcat cu o uniformă adevărată de „Carabinieri“, surprins de „colegi“ când lua o băutură

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital

Carabinier fals, dar cu uniformă adevărată: Un tânăr român, de 34 de ani, arestat în Latina.

Aseară târziu, ofițeri ai Brigăzii Volante din cadrul Direcției Generale de Poliție și ai Departamentului de Prevenire a Criminalității din Lazio, angajați într-un serviciu comun de control pe străzile din Latina, au arestat un cetățean român în vârstă de 32 de ani.

Bărbatul, care purta o uniformă operativă completă de carabinier, a atras atenția ofițerilor deoarece a fost observat luând o băutură de la un aparat de vending.

Român, îmbrăcat cu o uniformă adevărată de „Carabinieri“, surprins de „colegi“ când lua o băutură

 

Intrigați de prezența unui bărbat în uniformă la o oră târzie, singur și fără vehicul de serviciu, polițiștii au procedat la verificarea posibilei nevoi de ajutor din partea celui care se presupunea a le fi coleg, constatând în realitate că era vorba de o persoană care purta ilegal uniforma carabinierilor.

Tânărul român, de fapt, nu a putut oferi nicio justificare plauzibilă pentru deținerea hainelor de serviciu, care s-au dovedit a fi autentice și, prin urmare, a fost arestat, în timp ce uniforma de serviciu, cu tot cu șapca cu emblema carabinierilor, a fost confiscată. El a dat foc locuinței unde stătea și a amenințat că se aruncă de pe acoperiș. S-a întâmplat la Giugliano, în Campania. Bărbatul a amenințat că se aruncă de pe acoperiș, după o dispută cu proprietarul casei.

Un român din Italia a dat foc locuinței unde stătea

 

Românul și-a incendiat casa din Giugliano și a amenințat că se aruncă de pe acoperiș. Carabinierii au stabilit că gestul bărbatului se datorează unei dispute cu proprietarul imobilului în care locuia.

Oamenii legii au intervenit la locuința unui bărbat de origine română care a provocat un incendiu în mansarda casei în care locuia cu chirie și apoi s-a urcat pe acoperiș, amenințând că se aruncă în gol.

Militarii au intervenit și, după ce au forțat poarta de intrare împreună cu pompierii, au reușit să ajungă pe acoperișul clădirii. Au vorbit cu bărbatul pentru a-l convinge să coboare și apoi, profitând de distragerea lui, au reușit să-l oprească. Flăcările au fost stinse de pompieri, potrivit Cronchedi.it.

Pompierii au investigat că gestul bărbatului s-a datorat unei dispute cu proprietarul clădirii în care locuia. El a fost acuzat de daune provocate de incendiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel