Italia. Român, găsit într-o baltă de sânge. A fost înjunghiat chiar pe palierul casei 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Român, găsit într-o baltă de sânge. A fost înjunghiat pe palierul casei 
Italia. Român, găsit într-o baltă de sânge. A fost înjunghiat pe palierul casei 

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, de origine română, a fost găsit miercuri seara, pe palierul apartamentului în care locuiește în via Corso Vitale din orașul Nola. Victima zăcea într-o baltă de sânge, iar oamenii legii spun că ar fi vorba despre o tentativă de crimă.

Locuitorii au fost cei care au dat semnalul de alarmă. La fața locului au sosit carabinierii și un echipaj de pe ambulanță, care a acorta primul ajutor românului rănit.

Românul de patruzeci de ani a fost transportat la spitalul Santa Maria della Pietà din Nola, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Băratul a rămas internat, iar medicii spun că viața lui nu este în pericol, deoarece organele vitale par să nu fi fost afectate, relatează vocedinapoli.it.

Carabinierii companiei Nola au intervenit la fața locului și au demarat o anchetă, pentru a stabili cine se face vinovat de incidentul sângeros. Forțele de ordine spun că ar fi vorba despre o tentativă de crimă. Partenera bărbatului, care nu se afla acasă în momentul incidentului, a fost, de asemenea, audiată. Investigațiile sunt continuate de reprezetanții Parchetul Nola pentru a-l identificat pe autorul tentativei de crimă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel