Italia: Român, furios pe nevastă pentru că i-a trimis bani soacrei, în țară. I-a luat mașina și i-a izbit-o de zid

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 50 de ani a avut parte de clemență din partea unui judecător italian după ce, în momentul în care a aflat că soția a trimis bani în țară soacrei și-a ieșit din minți și i-a distrus mașina. 

Românul i-a dat 8000 euro soției care a decis să-i trimită mamei în România. Femeia a promis și și-a luat angajamentul că îi va returna banii, numai că timpul a trecut, iar suma de bani nu a mai primit-o înapoi. Soacra avea planuri mari pentru construcția unei case în România.

Soția șomeră de 40 de ani a reușit să-i dea bărbatului doar 4000 euro din suma împrumutată, adică jumătate din bani. Bărbatul s-a enervat foarte tare și i-a distrus mașina soției pentru a se răzbuna. Cei doi locuiau împreună, însă episodul a speriat-o atât de tare pe femeie încât s-a dus direct la poliție și a făcut plângere pe numele soțului.

Inițial, bărbatul a fost anchetat pentru extorcare și a fost condamnat la nu mai puțin de cinci ani si șase luni de închisoare de instanța din Brescia. Hotărărea a fost dată în primă instanță, astfel că românul, temându-se pentru libertatea lui a părăsit Italia în grabă și a contactat un avocat în România.

Alături de avocat a făcut o înțelegere cu femeia și au semnat un acord de restituire a datoriei pe care soția o avea față de el. Judecătorul a acceptat situația și i-a acordat circumstanțe atenuante la infracțiunea de extorsiune. Astfel, bărbatului i-a fost redusă pedeapsa la un an și jumătate de închisoare cu suspendare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel