Italia. Român de 68 de ani, găsit mort într-o zonă centrală din Milano

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: Pixabay.com
Sursa foto: Pixabay.com

Un român de 68 de nai, fără adăpost, a murit de frig în Piazza Buonarroti din Milano. Pe corpul bărbatului nu există semne de violență. Este deja al doilea caz în mai puțin de o săptămână. 

Un bărbat fără adăpost în vârstă de 68 de ani, de origine română, a fost găsit mort joi, la ora 22.40, în Piazza Buonarroti.

Român de 68 de ani, găsit mort într-o zonă centrală din Milano

 

Pe trupul bărbatului, care era învelit în pături, salvatorii de la Areu și ofițerii de la gruparea mobilă a carabinierilor nu au găsit semne de violență; ipoteza este că omul străzii a fost victima unei boli, poate cauzată de temperaturile scăzute.

Acesta este al doilea deces pe stradă în mai puțin de o săptămână: duminica trecută, cadavrul unui bărbat de origine senegaleză în vârstă de 52 de ani a fost descoperit de niște voluntari pe un pat improvizat în metroul Mortirolo, la o aruncătură de băț de Gara Centrală.

Vezi mai departe

Tragedie într-o familie de români din Italia. O fetiță de 6 ani a murit din cauza gripei

 

O amânare de a o duce de urgență la doctor i-a costat viața fetiței lor pe niște părinți din Italia. Fetița s-a stins din viață la doar șase ani după ce a făcut o complicație de la o simplă gripă netratată corespunzător.

Avea doar șase ani, iar o boală comună netratată la timp a răpit-o din brațele familiei pe vecie. O fetiță de naționalitate româncă a murit de miocardită fulminantă, o complicație apărută după ce a contractat o gripă de tip B.

Tragedia s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă în Piacenza, Italia. Copila era născută la Piacenza, dar ambii părinți erau veniți din România. Aceasta ar fi împlinit șapte ani în luna iunie și era foarte deșteaptă, cunoștea ambele limbi, atât italiana, cât și română. Urma să meargă la școală din toamnă, dar a plecat la îngeri.

Autoritatea sanitară relatează că fetița fusese dusă la urgențe pediatrice vineri după-amiază, după ce prezenta de câteva zile simptome asemănătoare gripei. Simptome care se agravaseră începând de joi dimineață. 

'După o serie de teste de diagnosticare, a apărut, din păcate, un diagnostic foarte grav de miocardită acută', informează medicii.

'În cazurile cele mai grave, unele infecții virale, rareori, pot provoca o inflamație rapidă și fatală a țesutului muscular cardiac chiar și la copiii sănătoși anterior', mai explică medicul care s-a ocupat de caz, conform presei străine.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel