Italia. Român de 46 de ani, găsit mort în casă; carabinierii fac cercetări. Mihai lucra ca cioban la o fermă locală

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cioban român de 46 de ani, găsit mort în casă. Carabinierii din Oena, Italia, fac cercetări pentru a stabili cum a murit bărbatul.

Un român în vârstă de 4 0 de ani, Mihai Atomulesei, a fost găsit mort ieri dimineață în casa în care locuia. Bărbatul lucra ca cioban la o fermă locală. El a fost găsit fără viață sâmbătă dimineața, 21 ianuarie, de către colegul său de apartament.

Bărbatul zăcea fără viață pe jos, iar serviciile de urgență 118 nu au putut decât să constate decesul românului. Potrivit anchetatorilor, cea mai credibilă ipoteză este că acesta a fost răpus de o boală, care l-a lovit în timp ce se afla în casa sa din Ofena, fără să-i dea nicio șansă.

 

Italia. Român de 46 de ani, găsit mort în casă; carabinierii fac cercetări. Mihai lucra ca cioban la o fermă locală

 

Bărbatul de 46 de ani a avut unele probleme de sănătate. Pe corpul său sau în casă nu au fost găsite urme vizibile de violență sau semne de luptă care să sugereze altceva. Dar anchetatorii - care anchetează sunt carabinierii din Sulmona - nu vor să lase deoparte alte ipoteze: pentru a ajunge la fondul problemei, relatează Il Centro, a fost solicitată o recunoaștere cadaverică din partea medicului legist, care va trebui să confirme cauza naturală a morții sau să ceară investigații suplimentare.

Ancheta este încredințată carabinierilor din Sulmona. Primele ipoteze sugerează că decesul s-a datorat unor cauze naturale, probabil legate de probleme cu alcoolul.

Autoritățile vor decide dacă vor continua investigațiile, ordonând o autopsie imediat ce aceasta va fi finalizată.

O altă româncă din Italia, de 42 de ani și-a pierdut viața, după o luptă nedreaptă cu o boală nemiloasă.  Până la sfârșit a avut grijă de cei dragi. Camelia a fost, vineri, condusă pe ultimul drum.

 

Italia. Lacrimi pentru Camelia. Mama româncă, condusă pe ultimul drum: "Viața îți alunecă printre degete ca nisipul printre mâini"

 

O soartă crudă i-a luat viața la vârsta de 42 de ani, dar Camelia Suciu, a cărei înmormântare a avut loc astăzi, vineri, 20 ianuarie, la biserica Niviano din Pavullo din Modena, a dat o mare demonstrație a ceea ce înseamnă să trăiești viața până la capăt. Știa că boala o va învinge, însă femeia de origine română, care se mutase în Italia în anul 2000 împreună cu soțul ei, Florin Suciu, a vrut să-și petreacă ultimele săptămâni alături de familie, distanțându-se, chiar dacă pentru scurt timp, de boala urâtă care o acaparase de ceva vreme.

În octombrie, împreună cu soțul și cu copilul ei, a petrecut câteva zile la Disneyland Paris, apoi la Roma și în alte locuri pe care nu le-a vizitat niciodată. În ciuda unei boli incurabile diagnosticate în 2019, femeia nu a renunțat niciodată. Din 2006, în Apeninii Modenesei, mai întâi în Riolunato și apoi în Pavullo, Camelia a lucrat ca ospătăriță atât la Polle, în Fiumalbo (tot în munții Modenesei), cât și în Pavullo, în timp ce soțul ei lucrează ca manager de operațiuni de transport al laptelui și zerului pentru Parmareggio.

'Am mers la Roma, dar acolo s-a simțit rău și și-a dat seama că era pe sfârșite, așa că ne-am întors la Pavullo și pe 4 ianuarie am mers la cinema cu copilul. Apoi a fost spitalizată și situația în acel moment a ajuns la un punct culminant', sunt cuvintele, culese de Gazzetta di Modena, pline de emoție ale soțului ei, Florin, care va trebui să se descurce acum fără marea lui iubire și care va trebui să fie puternic mai ales pentru copilul lor.

Citește continuare AICI.

 

----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

De asemenea, vă puteți înscrie în Comunitatea de WhatsApp ȘtiriDiaspora, unde sunt difuzate cele mai importante știri pentru românii din diaspora și nu numai, accesând linkul:

-> https://chat.whatsapp.com/FlgNxjStaG3FMKC54AukUX 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel