Italia. Lacrimi pentru Camelia. Mama româncă, condusă pe ultimul drum: "Viața îți alunecă printre degete ca nisipul printre mâini"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 42 de ani și-a pierdut viața, după o luptă nedreaptă cu o boală nemiloasă.  Până la sfârșit a avut grijă de cei dragi. Camelia a fost, vineri, condusă pe ultimul drum.

O soartă crudă i-a luat viața la vârsta de 42 de ani, dar Camelia Suciu, a cărei înmormântare a avut loc astăzi, vineri, 20 ianuarie, la biserica Niviano din Pavullo din Modena, a dat o mare demonstrație a ceea ce înseamnă să trăiești viața până la capăt. Știa că boala o va învinge, însă femeia de origine română, care se mutase în Italia în anul 2000 împreună cu soțul ei, Florin Suciu, a vrut să-și petreacă ultimele săptămâni alături de familie, distanțându-se, chiar dacă pentru scurt timp, de boala urâtă care o acaparase de ceva vreme.

În octombrie, împreună cu soțul și cu copilul ei, a petrecut câteva zile la Disneyland Paris, apoi la Roma și în alte locuri pe care nu le-a vizitat niciodată. În ciuda unei boli incurabile diagnosticate în 2019, femeia nu a renunțat niciodată. Din 2006, în Apeninii Modenesei, mai întâi în Riolunato și apoi în Pavullo, Camelia a lucrat ca ospătăriță atât la Polle, în Fiumalbo (tot în munții Modenesei), cât și în Pavullo, în timp ce soțul ei lucrează ca manager de operațiuni de transport al laptelui și zerului pentru Parmareggio.

Italia. Lacrimi pentru Camelia. Mama româncă, condusă astăzi pe ultimul drum

 

'Am mers la Roma, dar acolo s-a simțit rău și și-a dat seama că era pe sfârșite, așa că ne-am întors la Pavullo și pe 4 ianuarie am mers la cinema cu copilul. Apoi a fost spitalizată și situația în acel moment a ajuns la un punct culminant', sunt cuvintele, culese de Gazzetta di Modena, pline de emoție ale soțului ei, Florin, care va trebui să se descurce acum fără marea lui iubire și care va trebui să fie puternic mai ales pentru copilul lor.

"A vrut să facă lucruri frumoase până la sfârșit pentru micuțul nostru, care a fost universul lui, pregătindu-l pentru acest moment. Acum eu sunt cel care trebuie să fiu puternic". Pe profilul de Facebook al Cameliei au fost multe mesaje în memoria ei. Emoționant, printre multe altele, este cel de la Aurora.

„Viața îți alunecă printre degete ca nisipul printre mâini“

 

"Ce este nedrept în viață? Să știi că o mamă a luptat atât de mult pentru copilul ei și pentru familia ei. Iar bebelușul ei a rămas fără mama ei dulce și specială. Iar oamenii încă nu știu cât de important este să trăiești și să te comporți. Viața îți alunecă printre degete ca nisipul printre mâini și nu poți face nimic în privința asta. Dar datoria noastră este să înțelegem cât de importantă și prețioasă este această viață. Zboară cât mai sus, Cam'.

 

----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel