Italia. Român de 15 ani, arestat de polițiști când se pregătea să plece la școală: Ar fi violat trei fetițe

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un tânăr român, în vârstă de 15 ani, din L'Aquila - Italia, a fost arestat pentru trei presupuse agresiuni sexuale.

 

Băiatul în vârstă de 15 ani a fost arestat când se afla încă acasă, chiar în momentul în care se pregătea să plece spre școală. Acum el se află în închisoarea pentru minori din Roma.

Tânărul de 15 ani din L'Aquila, de origine română, a fost arestat, în dimineața de 1 decembrie, de polițiști și închis în penitenciarul pentru minori din Roma.

Potrivit autorităților, el este acuzat că ar fi violat trei tinere și că ar fi încercat să jefuiască, împreună cu un complice, un alt băiat în vârstă de 14 ani.

De asemenea, conform Parchetului Tribunalului pentru minori din L'Aquila, adolescentul ar fi abuzat trei fete, dintre care una avea doar 13 ani.

Evenimentele au avut loc în centrul orașului L'Aquila la începutul lunii noiembrie și în iunie anul trecut, scrie Adnkronos.

 

Român arestat, după ce a urmărit o femeie în toaleta unei stații de metrou și a încercat să o violeze

 

Un caz asemănător a avut loc cu o zi în urmă, când un român, în vârstă de 34 de ani, a încercat să violeze o femeie de 46 de ani, în toaleta stației Alessandrino a metroului din Roma. Victima, o femeie poloneză, în vârstă de 46 de ani, a fost salvată de paznicul stației. 

Românul a fost reținut, ulterior, de poliția statală, iar ofițerii de la secția de poliție Prenestino l-au arestat sub acuzația de agresiune sexuală. 

Evenimentele au avut loc pe 29 noiembrie, în jurul orei 23.00. Potrivit cercetărilor, femeia poloneză în vârstă de 46 de ani și bărbatul de 34 de ani, născut în România, s-au întâlnit într-un bar aflat la câțiva metri de gară. Cei doi au băut o bere și apoi au stat de vorbă.

Ulterior, femeia a vrut să meargă la cea mai apropiată toaletă, cea din stația de metrou. Bărbatul de 34 de ani s-a oferit să o însoțească, apoi s-a apropiat de ea și i-a cerut să întrețină relații sexuale. 

Aceasta a refuzat și l-a împins. Refuzul femeii l-a enervat pe bărbat, astfel că acesta a început să fie violent. Românul a început să o sugrume pe victimă, încercând să o dezbrace. Cu toate acestea, țipetele femeii au atras atenția agentului de pază, care a intervenit și a salvat-o, punându-l pe fugă pe bărbatul de 34 de ani.

Ulterior, agentul de pază l-a urmărit pe român, iar între cei doi bărbați a izbucnit o bătaie. În cele din urmă, încăierarea s-a terminat o dată cu sosirea poliției, alertată între timp. Astfel, românul de 34 de ani, a fost arestat și acuzat de agresiune sexuală, scrie Roma Today.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel