Italia. Român cu tupeu, la furat în Penny. A sugrumat o angajată și s-a luat la harță cu poliția: „Oricum nu-mi poți face nimic“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sursa foto: livesicilia.it
sursa foto: livesicilia.it

Un român de 44 de ani a încercat să părăsească un supermarket din Spezia, Italia, fără să plătească. Oprit la timp, a agresat angajata care l-a deconspirat și s-a adresat arogant polițiștilor: „oricum nu-mi poți face nimic“.

 Înainte de a fi dus la secția de poliție, le-a vorbit arogant polițiștilor, fiind sigur că nu va fi condamnat niciodată pentru faptele ilicite de care a fost acuzat, persiflând astfel atât sistemul judiciar din Peninsulă, cât și Poliția. Acum este cercetat sub control judiciar i trebuie să semneze zilnic, la Poliție.

Românul a intrat însoțit de o femeie într-un supermarket Penny, însă au fost observați de un agent de securitate în timp ce sustrăgeau anumite produse, încercând apoi să părăsească magazinul, evitând casa de marcat. Opriți de securitate, românul de  44 de ani, a început, în acel moment, să o jignească pe agenta de securitate și chiar a încercat să o stranguleze.

Când au sosit carabinierii, el a continuat să le vorbească urât și arogant oamenilor legii, spunându-le: „oricum nu-mi poți face nimic!“ și negând că ar fi sustras ceva din magazin. Alături de el, femeia, de asemenea, româncă, în vârstă de 43 de ani, a fost percheziționată, găsindu-se asupra sa alte produse furate, care i-au fost înmânate chiar de către bărbat.

Cei doi  au fost, așadar,  arestați și duși la secția de poliție, unde bărbatul a fost arestat pentru infracțiunea de tâlhărie, potrivit Citadella Spezia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel