Italia. Român arestat, când s-a dus să își încaseze banii câștigați la loterie: Furase biletul norocos din același loc, ceva mai înainte

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tupeu fantastic pe un hoț român. După ce s-a prezentat la un autogrill pentru a încasa câștigul furat din răzuit, românul a fost încătușat. Biletul norocos îl furase mai devreme când, înarmat cu un târnăcop, a spart ușa din spate a unui autogrill, intrând în grabă înăuntru, de unde a furat mai multe bunuri, inclusiv o rolă de lozuri între care s-a aflat și cel câștigător.

Încătușat din cauză că a câștigat. Incredibil, dar adevărat. Și totuși, conform poveștii povestite de Il Gazzettino, exact asta s-a întâmplat, când un român s-a dus la Autogrill pentru a ridica un câștig obținut în urma unui loz răzuibil furat, culmea, din același loc. Iar acest lucru l-a dus în spatele gratiilor.

Românul intrase pin efracție într-un Autogrill cu puțin timp în urmă, furând două mii de euro din fondul de numerar, câteva cartușe de țigări, dar și o rolă de lozuri pe care Monopolul de Stat le pune în vânzare ca loterii instant. Și în acele cupoane se afla și cel norocos,  cel câștigător, cel care urma să dea un câștig important și care l-a făcut să comită o greșeală gravă.

Un hoț norocos, dar tupeist

 

Nu știm cât de mult, dar cu siguranță nu este nesemnificativ, din moment ce, știind ce făcuse, se prezentase, oricum, pentru a-l încasa. În Autogrill, însă, "chipul său rămâne imortalizat în sistemele de supraveghere video. Cu o condamnare pe umeri, hoțul reușește să evadeze și să se piardă din vedere'. Pentru scurt timp, însă.

"Ofițerii de la Radiomobilul din Aurisina îl depistează din nou în interiorul autogării de la nodul de autostradă din Duino. De data aceasta, nu erau lozuri de "răzuit", ci doar o pauză de cafea. Soldații de la Radiomobil au descoperit că pe numele lui era în curs un mandat de arestare emis de Procuratura din Caltanissetta.

Bărbatul de 33 de ani, de naționalitate română, urma să execute 4 ani și 3 luni de închisoare pentru o serie de lovituri pe care le pusese în Sicilia, în provincia Enna.

După ce l-au prins, oamenii legii l-au dus la închisoarea Coroneo. Atunci când victoria te conduce la ceva ce știi că nu poți și nu trebuie să faci. Cu adevărat o poveste incredibilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel