Italia. Român acuzat de omor împotriva patronului soției sale: Acesta ar fi acuzat-o pe nedrept pe femeie ca i-a furat o bancnotă din portofel

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român se confruntă cu acuzația de omor prin imprudență, după ce un bărbat, patronul soției sale, a murit la doi ani după ce acesta l-a lovit. Victima ar fi acuzat-o pe femeie, care lucra ca menajeră pentru el, că i-ar fi furat 50 de euro din portofel, iar soțul ei i-a sărit în apărare.

Victima o acuzase pe menajera de origine română că i-a furat suma de 50 de euro și fusese bătut crunt de soțul ei. După un timp, acesta a fost internat în stare gravă mai întâi la spitalul din L'Aquila și apoi într-un centru de reabilitare din Chieti, unde a murit în urmă cu două zile.

Prin urmare, autopsia comandată în această dimineață va fi cea care va clarifica aspectul crucial al cazului judiciar privind moartea lui Massimo Zugaro, în vârstă de 53 de ani, din Roma, dar rezident în Filetto, care suferea de un handicap: dacă evenimentul morții poate fi urmărit până acum doi ani, până în momentul accidentului sau alți la factori externi.

Italia. Român acuzat de omor împotriva patronului soției sale

 


Poziția suspectului, D.M., în vârstă de 51 de ani, cetățean de naționalitate română, s-a schimbat. În așteptarea rezultatului examenului autopsiei, el nu mai este acuzat de vătămare corporală gravă, ci de omor prin imprudență. Totul ar fi pornit de la convingerea bărbatului de 53 de ani că o bancnotă de 50 de euro pe care o avea în portofel a fost furată de femeia care îl ajuta de ceva vreme la curățenia casei. O acuzație care nu a fost digerată de femeie, care ar fi apelat din când în când la soțul ei pentru a face mici lucrări de grădinărit.

În locuința bărbatului de 53 de ani (potrivit a doi martori, printre care și mama lui Zugaro, care între timp a decedat), s-au aprins spiritele și românul l-ar fi lovit cu palme, făcându-l să cadă de mai multe ori pe canapea și ultima dată pe podea. Invitat să fie examinat, bărbatul de 53 de ani, care era convins că se simte bine, a ezitat, dar a doua zi starea sa de sănătate s-a deteriorat în așa măsură încât a fost internat în secția de reanimare a spitalului din L'Aquila și, după o perioadă, într-o unitate de reabilitare din Chieti, unde a murit.

 

Citește mai departe

 

Italia. Muncitor român de 53 de ani găsit mort în camera unei pensiuni

 

Un muncitor român de 53 de ani a fost găsit mort în camera unei pensiuni. Pe cadavru nu au fost găsite urme de violență, autopsia urmând să clarifice cauza morții. Bărbatul, angajat al unei firme din Bergamo, era plecat în interes de serviciu.

Un muncitor de origine română în vârstă de 53 de ani a fost găsit mort în jurul orei 19.00 în camera unui B&B din Vergiate, unde era cazat.

Bărbatul ar fi decedat din cauze naturale, o boală fatală, pe cadavru nu au fost găsite urme de violență, însă, urmează ca autopsia dispusă de autoritățile judiciare să clarifice cauza morții.

Alarma a fost dată de colegii de muncă ai muncitorului, care erau plecați în interes de serviciu, angajați ai unei firme din Bergamo care efectua lucrări pe un șantier din zonă.

Nu-l văzuseră toată ziua, iar în această seară au făcut descoperirea dramatică în camera în care era cazat; din nefericire, salvatorii nu au putut decât să-i constate moartea. La fața locului s-au deplasat și carabinierii companiei Gallarate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel