Italia. Român, acuzat că și-a forțat soția să se prostitueze: Își închidea familia în baie, ca să se joace în liniște pe telefon

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Soția, fiul lor de trei ani și chiar tatăl unui român de 30 de ani au fost victimele violenței domestice ani în șir. Românca și-a făcut curaj să spună totul poliției, cu ocazia unei percheziții domiciliare, în care autoritățile căutau arme în casa din Marina di Massa, provincia Massa-Carrara (Toscana) a românului.

Femeia a raportat hărțuirea la poliție, care a luat măsuri pentru a o îndepărta din coșmar. Fiul ei și tatăl său au fost, de asemenea, nevoiți să trăiască un coșmar zilnic

Românul de 30 de ani ar fi obligat-o să se prostitueze pentru a face rost de bani pentru a juca la aparatele de joc. Lovituri și pumni, insulte continue și o stare de asuprire continuă care, într-o zi, a determinat-o să mărturisească totul la poliție. Femeia a dezvăluit că se săturase de viața de coșmar care o implicau pe ea, pe fiul ei și pe tatăl inculpatului.

Ieri dimineață a fost programată prima audiere, în fața judecătoarei Valentina Prudente, pentru bărbatul de origine română, dar rezident în Marina di Massa, acuzat de exploatare a prostituției, leziuni și rele tratamente. Doar că bărbatul este de negăsit, la fel ca restul familiei lui, potrivit La Nazione.

Italia. Român, acuzat că și-a forțat soția să se prostitueze

 

Nu doar femeia a fost nevoită să trăiască o adevărată odisee, ci și fiul ei: când era acasă, bărbatul de 30 de ani cerea liniște absolută, iar într-un episod mama și fiul său de 3 ani, care plângea pentru că nu voia să se culce, au fost închiși în baie pentru că inculpatul era deranjat de țipete și nu se putea juca în liniște cu telefonul mobil.

O cușcă începută în 2016, pe care femeia a decis să o deschidă atunci când poliția, în timpul unei percheziții în căutarea unei arme, s-a prezentat la apartamentul cuplului. Românca s-a destăinuit polițiștilor, care au înțeles imediat coșmarul în care era nevoită să trăiască tânăra și au activat procedurile de securitate pentru a salva presupusa victimă: cei doi au fost despărțiți, iar mama și fiul ei au fost găzduiți într-o instituție pentru victimele violenței în familie.

Își închidea familia în baie, ca să se joace în liniște pe telefon

 

Potrivit reconstituirii Parchetului, bărbatul ar fi profitat de femeie, obligând-o să se prostitueze în Poveromo și, în timp ce ea aștepta clienții, el mergea la ea pentru a lua încasările. Utiliza toți banii la jocuri de noroc și pentru a cumpăra "lozuri de răzuit" și băuturi alcoolice.

În timpul investigației, a reieșit că femeia a scris o scrisoare avocatei sale, Claudia Volpi, în care afirma că relațiile cu partenerul ei au redevenit relaxate și că intenționează să depună din nou plângere. Această acțiune nu a fost posibilă, deoarece era urmăribilă din oficiu.

De atunci, cuplul este de negăsit: nici măcar incidentul probatoriu ordonat de procurorul Ermanno De Mattia nu a fost posibil, deoarece tânăra nu a putut fi găsită. Se presupune că cei doi s-au întors în România.

La următoarea audiere, programată pentru 12 mai, va fi audiat tatăl pârâtului. "Toată lumea are dreptul la o apărare tehnică", a declarat avocatul bărbatului. Corrado Ceccarellli.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel