Italia. Român, accident pe A10. Șoferul i-a spus judecătorului: "Mi-ar fi plăcut să-mi fi pierdut viața în locul prietenului meu"

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:

Accident mortal pe contrasens în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un moldovean a decedat, iar un român se află grav rănit în spital, din cauza unui bărbat care conducea fără permis.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, de naționalitate ucraineană a fost arestat în urma unui accident rutier care s-a sfârșit cu moartea prietenului său. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Pavlo Bulavjtskji, împreună cu prietenul său au plecat să se plimbe cu mașina, însă doar unul dintre ei s-a mai întors. Ucraineanul a pierdut controlul mașinii, provocând un accident fatal pentru cel care îl însoțea în mașină.

 

Bărbatul s-a predat poliției

 

Bărbatul și-a recunoscut responsabilitatea și s-a predat poliției după 36 de ore, explicându-i judecătorului dinamica accidentului care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe A10, între Arma di Taggia și Sanremo, care l-a costat viața unui prieten, Ghenadie Gonculov, un moldovean de 65 de ani, care se afla în mașină cu el, și rănirea unui alt pasager, după ce BMW-ul s-a izbit de o dubă.

Șoferul dubei, un bărbat de 32 de ani de origine română, a fost și el rănit în accident. Pavlo Bulavjtskji, ucrainean responsabil de accident a fost arestat luni după-amiază pentru omucidere rutieră și fugă după un accident de la locul faptei. 

Bulavjtskji, asistat de avocatul Mario Ventimiglia, a fost plasat în arest la domiciliu cu o brățară electronică. Ucraineanul i-ar fi spus judecătorului care a validat arestul: "Aș fi vrut să mor eu în locul prietenului meu", conform presei italiene.

S-a constatat, de asemenea, că tânărul de 28 de ani conducea fără permis de conducere și avea un cazier anterior pentru conducere sub influența alcoolului.

Vezi și

 

Italia. Un tânăr de naționalitate română, internat în spital după un accident rutier


Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață pe șoseaua Bassianese, la marginea localității Latina, Lazio, Italia. Deocamdată nu este clar ce s-a întâmplat cu șoferul, un tânăr de 20 de ani de origine română, care a pierdut controlul mașinii, un Ford Fiesta, și a ajuns cu mașina într-un zid jos. Un impact foarte violent care a dus la răsturnarea mașinii.

Tânărul a fost salvat de paramedicii de la 118, care l-au dus la Urgențe în cod roșu. La fața locului s-a deplasat și poliția locală, care a efectuat cercetările necesare pentru a încerca să reconstituie dinamica coliziunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel