Italia. Reguli noi în Lombardia, începând cu 1 iulie. Masca, obligatorie şi în aer liber

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Președintele Lombardiei, Attilio Fontana, a semnat o nouă ordonanță cu noile reguli, care vor fi în vigoare în regiune începând cu 1 iulie și care vor fi valabile până marți, 14 iulie.

 

Noile reguli conţin şi regulile incluse în decretul guvernamental din 11 iunie. Astfel, se impune obligația de a purta masca chiar și în aer liber, cu excepția activităților fizice sau sportive intense.

De la 1 iulie,  se reiau conferințele, cursurile de pregătire și perfecționare pentru medicii veterinari. Se redeschid saunele și băile turcești, centrele de wellness. Însă accesul se va face în baza unor rezervări. Începând cu 10 iulie, se redechis cluburile. De asemenea, se va putea practica şi sportul de contact. Alte reguli, cum ar fi obligația angajatorilor de a măsura temperatura tuturor angajaților, vor rămâne în vigoare până cel puțin pe 14 iulie, scrie ilpost.it.

Luni în Lombardia, au existat 78 de cazuri noi de infecţie cu noul coronavirus, la un total de peste 93 de mii de cazuri. Celelalte regiuni cu cea mai mare creștere a numărului de cazuri confirmate, ieri, sunt Emilia-Romagna (12) și Lazio (9).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel