Italia: Răzbunarea fratelui româncei arsă de vie: O să-ți scot ochii. Vei vedea ce vei păți

Narcis Popa |
Data publicării:

Fratele Violetei Mihaela Senchiu, femeia arsă de vie de soțiul italian a transmis un mesaj de răzbunare. Presa italiană a publicat mesajul românului care amenință că va fi o răzbunare de tipul ochi pentru ochi și dinte pentru dinte. 

Într-un live pe Facebook, fratele româncei, care este căutat de autoritățile italiene de aproximativ doi ani jură că va merge în Italia pentru a-și răzbuna sora care a fost incendiată în propriul apartament de soțul italian în urmă cu doar câteva zile

"Îți voi scoate ochii și așa nu-ți vei mai vedea niciodată fiul. Mi-ai făcut sora să sufere. Un suflet care te iubea. Care în ciuda sfaturilor primite de la mine și de la mama, te-a ales pe tine. Ți-a dăruit un fiu minunat, iar tu ai ucis-o. Ce ai pățit tu în incendiu nu se compară cu ceea ce vei păți când te voi găsi", sunt cuvintele de amenințare ale tânărului, relateaza Observator.tv. 

Femeia a fost transportată în stare gravă la spital, dar a decedat câteva ore mai târziu din cauza arsurilor foarte grave. Soțul ei, un italian, a cumpărat două canistre cu benzină, s-a dus în apartament a stropit pe jos în camera femeii după care a dat foc și a fugit.

El va fi judecat pentru crimă cu premeditare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel