ITALIA: Polițiștii și pompierii s-au chinuit să ajungă la o tânără româncă dintr-un autoturism. INCREDIBIL cum au găsit-o!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Autoritățile din Bologna, Italia, în alertă! Mai mulți cetățeni au raportat că într-o mașină ce staționa pornită în mijlocul drumului este o femeie care stă nemișcată de ore în șir.

Un echipaj de poliție, dar și pompierii au fost solicitați, seara trecută, să intervină la un caz în Via della Fornace, Bologna, Italia. După ora 18.30, mai mulți cdtățeni au alertat autoritățile după ce au văzut o mașină pornită care staționa în mijlocul drumului în Via della Fornace, iar înauntru era o femeie, relatează ilrestodelcarlino.it. 

Polițiștii au ajuns de îndată și au văzut-o pe femeieîn interiorul mașinii. Aceștia au încercat să bată în geamurile mașinii și să deschidă portierele, dar nu au reușit, iar femeia părea imobilizată înauntru. Polițiștii au fost nevoiți să apeleze la pompieri pentru a descuia mașina și a ajunge la femeie. 

În cele din urmă femeia, o româncă de 31 de ani, s-a trezit, însă era într-o avansată stare de ebrietate, dormind efectiv în interiorul mașinii oprite în mijlocul drumului.

Femeia a refuzat să se supună testării cu aparatul alcool-test, astfel că a fost reținută și este cercetată pentru că ar fi condus autoturismul în stare de ebrietate,din moment ce autoturismul era pornit și lăsat în mijlocul drumului, după cum au concluzionat anchetatorii. 

Oamenii legii au confiscat autvehiculul, i-au reținutpermisul de conducere femeii și certificatul de înmatriculare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel