Italia. Patronul italian i-a mutat CADAVRUL pentru a înscena un accident. REVOLTĂTOR

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Poveste incredibilă în Trentino. Un tânăr moldovean a murit la locul de muncă, iar patronul italian i-a mutat cadavrul pentru a înscena un accident. 

Un tânăr de 28 de ani din Republica Moldova și-a pierdut viața într-un accident de muncă, în timp ce instala un cablu într-o zonă împădurită din regiunea Trento. Patronul italian al firmei care pentru care moldoveanul lucra la negru i-a mutat cadavrul într-o râpă, pentru a înscena un accident.

Scena incredibilă s-a petrecut pe 19 noiembrie. Potrivit autorităților, tânărul Vitali Mardari lucra fără forme legale pentru antreprenor italian din provincia Belluno. Acesta, împreună cu mai mulți muncitori, instalau un cablu într-o pădure, necesar pentru tăierile de lemn din această zonă.

Citește și: Italia. Sfârșit TRAGIC. Un român a fost spulberat de o mașină. Autorul a fugit

Carabinierii au fost chemați la fața locului, unde au descoperit trupul neînsuflețit al moldoveanului. Acesta era într-o râpă, acoperit de niște crengi de copac.

Ofițerii au bănuit încă de la început că este ceva în neregulă, rănile tânărului nefiind caracteristice unei căzături. Astfel, după ce au fost interogați mai mulți martori, polițiștii au refăcut filmul neverosimil al morții tânărului.

Anchetatorii spun că un cablu de oțel l-a lovit puternic pe Vitali în zona capului, provocându-i mai multe fracturi craniene. Acesta a decedat pe loc. Patronul italian pentru care lucra a decis să-i mute cadavrul într-o râpă, pentru a scăpa de “problemă”. Antreprenorul, împreună cu mai mulți muncitori, au transportat corpul cu ajutorul unei mașini aproximativ 600 de metri.

Citește și: Italia. Ucisă cu sânge rece pentru că NU a vrut să AVORTEZE. Ce pedeapsă a primit UCIGAȘUL

După ce au așezat niște crengi și alte bucăți de lemn pe corpul tânărului, italianul a sunat la poliția și a anunțat că a descoperit un cadavru, cel mai probabil un pădurar care a căzut din copac.

Bărbatul a fost reținut, însă acesta nu și-a recunoscut fapta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel