Italia. Imagini scandaloase cu un pacient mort în baie într-un spital, virale. Luigi Di Maio: „Situația, scăpată de sub control!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un videoclip care a devenit viral pe rețelele sociale cu un trup neînsulețit care zace într-o baie în Cardarelli, Napoli, Italia, a indignat mulți oameni și instituții politice guvernamentale.

Există opinii contradictorii cu privire la această problemă atât în ​​rândul cititorilor, cât și în rândul persoanelor din interior cu privire la faptul dacă publicarea respectivului videoclip este corectă sau greșită. 

Reacția politică la imaginile cu pacientul mort în camera de urgență a spitalului Cardarelli din Napoli este dură. Ministrul de Externe, Luigi Di Maio, a spus: „Imagini șocante, în Napoli și în multe zone din Campania situația este într-adevăr scăpată de sub control”.

Videoclipul arată o situație critică în departamentul de urgență Cardarelli. În plus, față de omul fără viață întins pe podeaua băii, videoclipul arată o situație la limită: pacienți abandonați pe brancarde, care, în multe cazuri, sunt apropiați, în mod periculos de aproape, având în vedere urgența de sănătate din cauza Coronavirusului, relatează fanpage.it.

ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel