Italia. O tânără româncă s-a dat în spectacol într-un bar. S-a certat cu patronul, apoi a sărit la bătaie la carabinieri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Polițiștii de la postul Fortebraccio din Perugia o acuză pe o româncă, în vârstă de 24 de ani, rezidentă în Perugia, de violență, opunerea rezistenței și sfidare în fața unui funcționar funcționar public.

Peripețiile tinerei românce au început pe 16 noiembrie, când, fiind în stare de ebrietate aceasta l-a amenințat pe patronul unui bar din San Marco, din niște motive banale.

La sosirea polițiștilor, tânăra care era din ce în ce mai tulburată de aburii alcoolului, a opus rezistență, înjurând și amenințând carabinierii, care, cu multă răbdare și profesionalism, au reușit să o calmeze și să o identifice. După ce a fost dusă la domiciliu sau, femeia și-a ieșit din nou din minți și a încercat să se arunce pe fereastră. Din fericire, a fost oprită la timp de polițiști, care au reușit din nou să o calmeze, scrie umbriacronaca.it.

După ce au constatat că situația era departe de o rezolvare pașnică și au apreciat că femeia se afla în continuare într-o stare  periculoasă pentru siguranța ei, dar și a celor din jur, carabinierii au solicitat intervenția medicilor.

Sosiți la fața loculi, cadrele medicale i-au acordat primele îngrijiri, apoi au transportat-o la camera de urgență a spitalului local "Santa Maria della Misericordia", unde tânăra a fost internată. A doua zi, românca a fost externată. Din fericire, nici agenții de poliție, nici femeia nu au fost răniți în timpul operațiunii. 

 

Un alt român, pasager într-un tren cu destinația Milano, dus în arest, după un control al polițiștilor

 

Agenții de la Poliția de Frontieră din Domodossola, care efectuau controale privind combaterea criminalității transfrontaliere, au arestat un bărbat, de 34 de ani, de origine română, pasager într-un tren internațional.

Bărbatul român, născut în 1987, cu domiciliul în Germania, a fost depistat în trenul EC 59, care venea din Basel și avea destinație Milano.

După ce l-au verificat în baza de date, agenții de poliție au descoperit că pe numele românului fusese emis, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cuneo, un ordin de arestare. Acesta trebuie să execute o pedeapsă de 6 luni de închisoare pentru infracțiuni comise în Saluzzo, în 2018. Prin urmare, românul a fost dat jos din tren și dus la închisoarea Verbania, scrie ossolanews.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel