Italia. O româncă, victima TikTok-ului: Căzută de la balcon, a ajuns în stare gravă la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliția și 118 au intervenit pe via Manzoni din Padova (Veneto), convinși că este vorba despre o tentativă de sinucidere. O româncă de 27 de ani a căzut de la balcon în timp ce se înregistra pe TikTok.

În timp ce înregistra un videoclip pe TikTok, a căzut de pe balcon. S-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă, 20 martie, într-o clădire din via Manzoni. Victima accidentului este o tânără româncă de 27 de ani, care se afla la Padova pentru a petrece câteva zile de vacanță.
 
În jurul orei 22.30, alți chiriași care erau cu ea au sunat la 113, raportând incidentul. Poliția s-a repezit la fața locului crezând că este vorba despre o tentativă de sinucidere, dar în schimb s-au trezit confruntându-se cu o realitate foarte diferită. Fata, de fapt, a recunoscut că s-a împiedicat de balustradă în timp ce făcea un videoclip pentru a fi publicat pe platforma TikTok. Apoi a căzut de pe terasa de la primul etaj, până la pământ, pe o distranță de aproximativ 2 metri.

Italia. O româncă, victima TikTok-ului: Căzută de la balcon, a ajuns în stare gravă la spital


 
Internată la spital pentru examinare, a fost externată în ziua următoare cu un prognostic de 30 de zile pentru o fractură lombară. Poliția a încercat să clarifice dacă a fost una dintre provocările periculoase care rulează pe TikTok, dar, din câte știam până acum, nu a existat nicio provocare în curs. A fost pur și simplu un accident din cauza lipsei de atenție la realizarea unui videoclip selfie cu fundalul clădirilor de apartamente din orașul stațiunii. 
 
Tânăra de 27 de ani a părăsit apartamentul luni dimineață pentru a merge acasă, unde va trebui să se odihnească o lună.
 
Proprietarul apartamentului închiriat, când a fost întrebat, a preferat să nu ofere informații. Sâmbătă seara a fost chemat de poliție pentru a fi informat despre incident, informează Il Mattino di Padova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel