Italia. O româncă și soțul ei, înjunghiați de o conațională geloasă. Cearta ar fi pornit de la un bărbat

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Carabinierii din Scalea (Cosenza) au intervenit, în seara zilei de duminică, după ce o română scos un cuțit și a înjunghiat o conațională și pe soțul acesteia care a sărit să o apere.

Scandalul a pornit de la o ceartă între două românce, care se aflau alături de mai mulți conaționali în zona gării Scalea, așteptând să primească locuințe sociale. Cearta dintre cele două femei românce ar fi pornit de la niște probleme sentimentale, mai exact de la un bărbat.

Cele două femei au început să se certe chiar în piața gării, duminică, în jurul orei 20.30. Vorbele grele s-au transformat rapid în pumni, iar una dintre femei a scos un cuțit și a lovit-o pe rivală în brațul stâng, rănind-o ușor. Soțul victimei a încercat să restabilească calmul, însă a fost și el rănit în brațul stâng, transmite quotidianodelsud.it.

Doar intervenția carabinierilor stației Scalea, coordonată de căpitanul Andrea Massari, a pus capăt scandalului. Cele doi români răniți, un bărbat și o femeie, au primit îngrijiri medicale de la ambulanța, sosită la loculu faptei. Militarii au găsit și cuțitul, pe care atacatoarea reușise să-l arunce într-un coș de gunoi din apropiere.  Ambele femei sunt cercetate acum, în stare de libertate, de Parchetul competent din Paola.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel