Italia. O româncă și-a ucis cu sânge rece vecina: Anchetatorii au găsit obiecte satanice în apartamentul Georgetei

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Georgeta C., o româncă în vârstă de 47 de ani, și-a înjunghiat fatal o vecină, o columbiană în vârstă de 42 de ani, în timpul unui conflict avut în condominiul unde locuiau în Catania. Audiată de procurori, românca a spus că a fost legitimă apărare, fiind la rândul ei atacată. Totuși, vecinii nu au deloc cuvinte de laudă la adresa Georgetei, pe care o cataloghează drept „ciudată“.

Columbiana Sandra Milena Garcia Rios a murit înjunghiată de Georgeta C., o româncă în vârstă de 46 de ani. Loviturile lansate de femeie au fost fatale pentru Sandra, care a murit la spitalul Garibaldi din Catania.

Atacul a avut loc la ultimul etaj al blocului. Poliția a reconstituit incidentul după ce l-a audiat pe fratele victimei, care locuiește în clădire, și care spune că a primit un vizita surorii sale. Vecina româncă începuse să bată puternic în perete, iar Sandra și fratele ei au mers la ușa ei să clarifice problema. Drept răspuns, femeia de 47 de ani i-ar fi atacat fizic și a înjunghiat victima în abdomen. 

„Țipa și își bătea cu pumnii în perete pentru că auzea zgomote. Nepoata Sandrei, fiica fratelui său, care are doar 3 ani, a început să țipe și să plângă și a făcut un atac de panica din cauza comportamentului româncei. Sandra a încercat să-i explice că nu putea opri copilul să plângă, dar, după aceea, deși situația părea rezolvată, această persoană a continuat să țipe și să bată cu pumnii. După ce Sandra a apărut din nou în fața vecinei pentru o altă confruntare, a ieșit cu cuțitul și a lovit-o pe Sandra“, a povestit un martor, citat de newsicilia.it. 

A aruncat cu înălbitor și fecale de pisică pe stradă

 

Românca arestată era bine cunoscută în condominiul din Viale Mario Rapisarda (unde s-a întâmplat fapta), în special pentru diferitele litigii avute de-a lungul timpului cu vecinii  și comportamentele sale destul de ciudate. „Femeia arestată  a fost o femeie ciudată. Vecinii o descriu ca fiind agresivă, umbroasă, obraznică și deloc acomodantă“, spune avocatul familie columibiene, Dario Mori, citat de Catania Today.

„Vecinii ne-au spus lucruri nebunești despre această femeie. A aruncat cu înălbitor și fecale de pisică pe stradă, chiar și cu pietre. De asemenea, se pare că au găsit obiecte satanice în apartamentul său. Pe scurt, dacă există cineva care vrea să o apere, este doar avocatul diavolului“, a mai spus președintele asociației de locatari unde s-a întâmplat tragedia, citează aceeași sursă.

În timpul interogatoriului în fața judecătorului de instrucție, românca a spus că a fost atacată de mai multe persoane și, de asemenea, a suferit răni. Avocatul româncei, Pietro Ivan Maravigna,a solicitat efectuarea unui aviz de expertiză pentru a constata prezența rănilor pe corpul femeii pentru verificarea agresiunii, iar judecătorul de instrucție și-a rezervat dreptul de a decide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel