Italia. O româncă însărcinată, fetița și mama ei strivite de o dubă în plină stradă. Imagini șocante! (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trei românce  au fost strivite în plină stradă, la Casalotti, Italia, de un microbuz de marfă la volanul căruia se afla un bărbat. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

O româncă însărcinată în șase luni, fetița ei de 4 ani și bunica fetiței de 60 de ani au fost implicate într-un accident rutier grav. Un microbuz le-a lovit în plin, șoferul accelerând vehicolul care s-a ândreptat cu repeziciune spre ele.

Potrivit presei italiene, șoferului autoutilitarei i s-a făcut rău în timp ce conducea. Faptele s-au petrecut miercuri pe via Vicoforte, în localitatea italiană Casalotti. Șoferul unei companii de transport a lovit în plin cei trei pietoni. În impact, bunica românca a fost cel mai grv rănită, suferind răni ce necesită  60 de zile de ângrijiri meddicale.

Fiica ei, însărcinată în luna a șasea de sarcină, și fetița de 4 ani au suferit răni, dar care nu pun viața în pericol. Toate cele trei românce au fost  transportate la spitalul Gemelli pentru investigații suplimentare, potrivit Il Gazttino.

Șoferul autoutilitarei a fost, de asemenea, internat în spital și supus unor teste toxicologice și respiratorii, care au dat rezultate negative. 

Sursa Video: Leggo.it

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel