Italia. O româncă în vârstă de 80 de ani a murit subit. Poliția cercetează cazul

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase

O româncă în vârstă de 80 de ani a murit într-un mod fără explicație, fapt care a alertat medicii. Poliția continuă cercetările.

Bătrâna a ajuns la urgențe fiind deja pe moarte, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Circumstanțele în care s-a produs decesul unei femei de 80 de ani, de origine română sunt neclare.

Aceasta a început să prezinte probleme de sănătate grave la scurt timp după ora 19.00, când afară se întunecase. Nu se știe dacă poate fi vorba de un atac sau nu. Dar ceva nu i-a convins nici pe cei de la 118 și nici pe medicii de la urgențele de la Annunziata, așa că a fost chemată poliția.

Bătrâna, care și-a dat ultima suflare la scurt timp după ce a ajuns la spital, fusese salvată într-o ruină din orașul vechi. Vecinii au fost cei care au chemat echipajul 118.

Timp de aproape două zile, femeia de 80 de ani nu a ieșit din casă. Nimeni nu o văzuse pe alee. Atunci o vecină, de unde locuia bătrâna, a început să audă gemete slabe. Și nu a existat altă soluție decât să se alerteze serviciile de urgență, conform presei italiene.

Vezi și

 

Italia. Româncă bătută de partenerul ei a ajuns desfigurată la spital. Ce se va întâmpla cu copilul cuplului

 

O tânără mamă, româncă, în vârstă de 20 de ani, este spitalizată în secția de chirurgie maxilo-facială a Policlinico din Napoli, în urma bătăilor violente primite de la partenerul ei. Aceasta a cerut să își vadă fiica.

După ce familia s-a certat furibund, conflictul s-a mutat la tribunal. Într-adevăr, în centrul disputei se află acum copilul cuplului Policastro Bussentino.

Româncă în vârstă de 20 de ani este spitalizată în secția de chirurgie maxilo-facială a Policlinico din Napoli. A ajuns pe masa de operații din cauza bătăilor violente primite de la partenerul ei, un italian de 25 de ani plasat în arest la domiciliu.

Continuă știrea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel