Italia. Româncă bătută de partenerul ei a ajuns desfigurată la spital. Ce se va întâmpla cu copilul cuplului

Alexandra Curtache |
Data publicării:

O mamă româncă în vârstă de doar 20 de ani este spitalizată în secția de chirurgie maxilo-facială a Policlinico din Napoli, în urma bătăilor violente primite de la partenerul ei. Aceasta a cerut să își vadă fiica, iar italianul și-a ieșit din minți.

După ce familia s-a certat furibund, conflictul s-a mutat la tribunal. Într-adevăr, în centrul disputei se află acum copilul cuplului Policastro Bussentino.

Româncă în vârstă de 20 de ani este spitalizată în secția de chirurgie maxilo-facială a Policlinico din Napoli. A ajuns pe masa de operații din cauza bătăilor violente primite de la partenerul ei, un italian de 25 de ani plasat în arest la domiciliu.

 

Românca a cerut să își vadă fiica

 

Mai presus de toate, a cerut judecătorului Tribunalului pentru minori din Salerno custodia temporară a bunicilor materni. Această cerere a fost aprobată de urgență de către magistratul însărcinat cu cazul. Cele două românce sunt asistate de avocata Benedetta Falci.

Românca, pe de altă parte, așteaptă să fie supusă unei intervenții chirurgicale delicate pentru a-și reconstrui fața. În cearta furioasă din familie de luni după-amiază, ea a suferit o fractură de pomete stâng și o fractură de maxilar. De asemenea, a avut probleme la piept, având mai multe coaste rupte.

Se pare că alarma a fost dată zilele trecute chiar de victimă, care a reușit să sune la carabinieri la numărul de urgență 112. Carabinierii din compania Sapri, conduși de căpitanul Francesco Fedocci, au reconstituit trista poveste de familie. 

 

Româncă bătută până la desfigurare de către partenerul ei

 

Românca de 20 de ani ar fi fost lovită de mai multe ori în față, dar a reușit să dea alarma și poate că acest gest i-a salvat viața. Carabinierii au ajuns la locuința cuplului și au găsit-o pe femeie într-o stare de sănătate foarte precară.

Examinările efectuate la spitalul 'Immacolata' din Sapri au scos la iveală fracturi grave la nivelul capului. Magistrații investighează acest caz delicat, dar au intrat în joc și asistenții sociali. Copilul va fi îngrijit de părinții fetei.

Bărbatul se află în arest la domiciliu pentru vătămare corporală și rele tratamente și așteaptă audierea de validare în fața Tribunalului din Lagonegro, care ar trebui să aibă loc în zilele următoare, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel