Italia. O româncă i-a tăiat fața fața unei moldovence cu un pahar, din cauza unei fotografii în care nu i-a plăcut cum arată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trento Nord: O româncă a tăiat fața unei moldovence cu un pahar și apoi a fugit. Cearta ar fi plecat de la o fotografie care nu ar fi fost pe placul româncei.

O moldoveancă în vârstă de 30 de ani a ajuns, duminică dimineață, la spital, cu fața tăiată de un pahar. O româncă, care a fugit după atacul dintr-un bar din Trento Nord, ar fi provocat rănile. 

O româncă din Italia i-a tăiat fața fața unei moldovence cu un pahar

 

Carabinierii și o ambulanță au venit la fața locului pentru a acorda asistență. Femeia în vârstă de 30 de ani, tăiată de ciobul de sticlă, a suferit răni adânci sub ochi și pe obraz.

Potrivit relatărilor, bătaia dintre cele două femei a izbucnit sâmbătă seara din motive banale. Ambele fete se aflau în compania unor prieteni. Cu femeia moldoveancă era și soțul ei.

Potrivit mai multor declarații ale martorilor prezenți, cearta a fost aruncată din cauza unei fotografii care nu i-a plăcut româncei.

Motivul disputei: o fotografie nereușită

 

Disputa s-a încheiat cu fuga tinerei violente, care ar avea între 20 și 25 de ani, iar femeia de 30 de ani a fost transportată la spitalul Santa Chiara.

Agresorul nu a fost încă identificat și depistat, deși camerele video ale barului ar putea ajuta la clarificarea situației.

Recent, poliția de stat din Italia a arestat un cetățean român în vârstă de 29 de ani, considerat responsabil de un furt masiv de echipamente profesionale de televiziune. Bărbatul a fost denunțat la poliție de o bătrână care l-a văzut furând.

Un român din Italia a jefuit o echipă de televiziune de echipamente de 60 000 euro

 

O doamnă în vârstă de 80 de ani a sunat la 112, fiind martora furtului din întâmplare. Aceasta se afla în jurul orei 18.00 în Piazza Pitti din Florența, când a văzut un bărbat că lua din spatele unei furgonete albe, cu geamul din spate spart, diferite obiecte de valoare ducându-le în spatele unor coșuri de gunoi.

Mașinile Direcției de Poliție din Florența au intervenit imediat, surprinzându-l pe tânărul de 29 de ani în Piazza Carlo Levi cu o rană la mână (care confirma că el a spart geamul vehiculului). Românul avea și un rucsac voluminos pe umeri iar în mâinile lui ținea alte rucsacuri și câteva serviete tocmai furate.

Agenții au stabilit imediat că era vorba de o serie de echipamente profesionale de filmare video furate de la o echipă de televiziune străină, angajată în prezent în capitala toscană.

Toate echipamentele furate au fost recuperate de poliție, iar victimele furtului au reușit să reintre imediat în posesia tuturor bunurilor. Acestea aveau o valoare care a fost estimată de proprietari la aproximativ 60.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel