Italia. O româncă a scăpat cu NOROC din mâinile unui violator marocan

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Un marocan de 34 de ani a fost reținut de Carabinieri, după ce a încercat să violeze o româncă. El a bătut-o, după care a amenințat-o cu un cuțit. 

Un imigrant marocan în vârstă de 34 de ani a fost reținut de polițiștii din Lamezia, acesta fiind acuzat că a încercat să violeze o româncă, după ce a bătut-o și a amenințat-o cu un cuțit.

Scenele șocante au avut loc într-o fabrică de zahăr dezafectată din zonă. Potrivit autorităților, marocanul a s-a năpustit asupra femeii, i-a dat un pumn în burtă, după care a amenințat-o cu un cuțit și a târât-o într-o clădire pustie ca s-o violeze.

Cu ultimele puteri, femeia a reușit să scape din mâinile agresorului. Ea rupt-o la fugă țipând și, spre norocul ei, a dat nas în nas cu o patrulă a Carabinierilor care se afla în zonă întâmplător.

Aceștia au intrat imediat în clădire și l-au reținut pe marocan, găsind lângă el și cuțitul cu care a amenințat-o pe româncă.

Bărbatul este acuzat de amenințare, vătămare corporală și tentativă de viol, fiind închis la penitenciarul din Catanzaro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel