Italia. O româncă a mers la poliție, după ce a citit în presă despre un cadavru descoperit pe plajă: "Cred că e soțul meu"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Tragedie greu de imaginat într-o familie din Italia. O româncă a mers la poliție după ce a citit în presă că trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit pe o plajă, bănuind că este vorba de soțul său. 

O româncă din Italia a avut parte de șocul vieții. Un bărbat a fost găsit fără viață în dimineața zilei de marți, 24 noiembrie 2020, pe o plajă din San Benedetto del Tronto (regiunea Marche). Când a aflat despre acest caz, femeia a contactat autoritățile, fiind îngrijorată că este vorba chiar de soțul ei, relatează publicația Corriere Adriatico

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit de o femeie care se plimba pe plajă. Aceasta a alertat imediat autoritățile, iar la fața locului au intervenit carabinierii și paramedicii, care n-au putut face altceva decât să constate decesul.

Bărbatul nu avea niciun act de identitate asupra sa

 

Întrucât bărbatul nu avea niciun act asupra sa, identitatea lui a rămas un mister pentru anchetatori.

După ce știrea a fost publicată în presă, la Secția de Poliție din localitate s-a prezentat o româncă, îngrijorată că victima ar putea fi chiar soțul ei. Femeia le-a spus oamenilor legii că a avut o ceartă cu soțul ei în seara zilei de luni, 23 noiembrie 2020, iar bărbatul a plecat nervos de acasă. 

În cele din urmă, femeia a fost pusă față-n față cu cruda realitate în momentul în care a fost nevoită să identifice cadavrul bărbatului și a descoperit că este al soțului ei.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani, de origine marocană, se pare că a suferit un accident în timp ce se afla pe plajă, probabil după ce s-a urcat pe niște stânci. Investigațiile medicului legist au exclus atât sinuciderea, cât și un act criminal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel