Italia: O prostituată româncă și iubitul ei italian au ucis un croitor și i-au lăsat cadavrul pe câmp. Bătrânul se îndrăgostise de ea

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă și iubitul ei italian sunt acuzați că au ucis cu sânge rece un bărbat de 82 de ani și apoi i-au abandonat cadavrul pe un câmp. Aceștia și-au aflat pedepsele definitive la închisoare.

Georgeta Vaceanu, o româncă de 25 de ani  a fost condamnată la 19 ani de închisoare, după ce a fost găsită vinovată de uciderea unui bătrân de 82 de ani. În același dosar, iubitul ei, Fabrizio Faiola, un italian de 36 de ani, a primit 30 de ani, pedeapsă cerută inițial și pentru tânăra româncă. Instanța a stabilit însă că femeia poate beneficia de unele circumstanțe atenuante, potrivit Il Messagerro.

Cei doi sunt acuzați de răpirea și uciderea lui Umberto Esposito, un croitor în vârstă de 82 de ani, abandonat pe un câmp de lângă localitatea Terracina, scrie publicația latinaquotidiano.it. Georgeta, care era prostituată în Italia, a fost solicitată pentru serviciile sale de bătrânul croitor. Esposito a avut o întâlnire cu femeia în locuința sa, dar aceasta a venit însoțită de logodnicul ei, Fabrizio.

Citește  și:  Italia. O româncă și iubitul ei italian au ucis un croitor și l-au aruncat pe un câmp. Pedeapsă exemplară cerută de procurori

Procurorii au stabilit că, împreună,  l-au sedat, răpit și apoi l-au dus pe un câmp din Terracina unde l-au omorât și i-au legat cadavrul de un copac cu o cagulă pe cap.  Pe lângă toate acestea, cei doi i-au luat cardul bărbatului, pe care l-au folosit pentru a retrage niște sume de bani, precum și un carnet de cecuri, pe care în zilele următoare dispariției le-au folosit pentru a face  mai multe retrageri în Latina și unele cumpărături într-un centru comercial din Formia.  Moartea lui Esposito datează din  22 martie 2017, fiind cauzată de reasfixiere mecanică violentă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel