Italia. O femeie a fost înșelată de un medic fals român: „Mi-a luat 9000 de euro și mi-a frânt inima”

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:

O italiancă a avut parte de o reală dramă. Femeia a căzut în capcana unui român, care s-a prezentat medic militar. A făcut-o să se îndrăgostească de el, doar prin intermediul internetului și a lăsat-o fără 9000 de euro. Femeia a povestit totul cu lacrimi în ochi.

Ar fi putut fi o poveste de iubire „ca în filme”, însă, s-a dovedit a fi o înșelăciune de zile mari. O italiancă a căzut în plasa unui român care s-a prezentat medic militar. Nu s-au întâlnit niciodată față în față, însă, bărbatul a cucerit-o doar cu cuvinte frumoase și fotografii. A convins-o să-i trimită 9000 de euro. Românul a țesut o poveste siropoasă, spunând că fiica lui e în Yemen și nu are bani la internet. Astfel, Katia, care locuiește în Linguria s-a emoționat și i-a trimis 9000 de euro. Apoi, bărbatul s-a făcut nevăzut. Femeia a depus plângere la Poliție și a relatat totul presei italiene.

„Mi-a spus că el e în Yemen și nu se poate întoarce la fiica lui, care e singură, într-un internat din România. Mi-a furat 9000 de euro și mi-a rupt inima”, a povestit Katia, la Canale 5.

 

Italia. O femeie a fost înșelată de un român. Bărbatul s-a prezentat medic militar și i-a cerut 9000 de euro

 

Dincolo de paguba materială, italianca a devenit mai săracă cu 9000 de euro, acum Katia chiar suferă. A devenit foarte fragilă emoțional.

„S-a comportat încă de la început ca un gentleman. Mi-a spus că este un medic militar blocat în Yemen și că are o fetiță de 7 ani, care se află la internat, în România și era tare îngrijorat pentru fiica sa care era singură acolo, fără mamă”, a declarat italianca, potrivit sursei citate.

La acest moment, carabinierii fac investigații pentru a localiza mai bine cine se ascunde în spatele profilului fals de pe rețelele de socializare. Momentan, au certitudinea că este vorba despre un tânăr român.

Katia a dorit să-ți prezinte povestea pentru a atrage atenția asupra acestor înșelăciuni. Acum, ea le recomandă femeilor să fie atente, să nu se lase impresionate de cuvinte frumoase. Mai mult decât atât, trebuie să fie atente, dacă vor să trimită cuiva bani fără să-l cunoască.

 „Verificați bine înainte de a trimite bani. Nu aveți încredere! Este în joc sănătatea voastră și vi se va rupe inima!. Mi-a luat 9000 de euro și mi-a frânt inima”, a explicat Katia la postul de televiziune citat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel