Italia. O badantă româncă a ales să devină prostituată, în „epoca Covid“: „Lucrez doar pentru a plăti chiria. Câștig mai mult“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură video ABC
Sursa foto: captură video ABC

Sectorul sexual din Milano și din restul Italiei a suferit, ca și celelalte ramuri ale economiei, din cauza pandemiei, dar nu a dispărut. Un reporter Fanpage a vorbit cu unele lucrătoare sexuale din zona de sud a Milanului și a aflat astfel povestea unei românce care a fost badantă, dar a ales să se prostitueze în stradă doar pentru că așa câștigă mai bine și își poate permite să achite chiria.

 

 

Reporterul Fanpage a discutat cu câțiva dintre lucrătorii sexuali din zona de sud a Milanului, toate femei din Europa de Est.

Prima femeie, de origine română, oferă servicii sexuale pe o saltea poziționată la capătul unui drum de țară. Poartă mască și spune că „acum, lucrăm doar pentru a plăti chiria”. Cândva românca lucrase ca îngrijitoare. Dar și-a pierdut slujba și a început apoi să practice cea mai veche meserie din lume. „Câștigi mai mult”, a mărturisit ea. 

„Am încredere în clienții mei“

 

Când restricțiile diferitelor Decrete adoptate în Italia au fost mult mai stricte, incluzând lock-down-uri, clienții săi fideli se ofereau să o ducă la un hotel.  Nu se teme de statul în stradă. „Sunt atât de mulți nebuni, îi văd în fiecare zi. Fotografiez întotdeauna plăcuța de înmatriculare și dacă cineva încearcă să mă jefuiască sau să mă bată - și se întâmplă și asta - sun la Poliție sau la Carabinieri”, mărturisește românca reportului FanPage, care o filmează cu o cameră ascunsă.

Teama că ar putea contacta, printre altele și noul coronavirus, este infimă. „Am încredere în clienții mei: dacă îmi spun că nu au febră și sunt bine, îi cred”, spunea ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel