Italia. Noul Decret, REGULI stricte privind numărul MAXIM de persoane într-o mașină

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Guvernul Italian actualizează „decalogul anti-Covid“ în contextul ultimului Decret (Dpcm) semnat de premierul Conte. Potrivit unei circulare pentru prefecți, este prevăzută posibilitatea de a închide străzi sau piețe înainte de ora 21:00 chiar și în zonele galbene.

Un autoturism în care călătoresc mai multe persoane care nu conviețuiesc poate fi folosit, cu condiția respectării acelorași măsuri de precauție pentru transportul neregulat: adică cu prezența doar a șoferului în fața mașinii și a cel mult doi pasageri pentru fiecare rând suplimentar de scaunele din spate, cu obligația ca toți pasagerii să poarte o mască, potrivit Leggo.it

Măsura ste aceeași pentru toate cele trei zone (roșu, galben sau verde). Obligația de a purta masca nu mai este obligatorie doar în cazul în care mașina este echipată cu un separator fizic (Plexiglas) între rândul din față și din spate al mașinii, fiind permisă în acest caz prezența doar a șoferului în primul rând și un singur pasager pentru rândul din spate.

Călătoria între imobilele proprietate, posibilă?

 

Este posibil să ajungeți atât la prima, cât și la a o doua locuință, dacă ambele sunt situate într-o regiune din zona galbenă. Dacă un imobil se află în zona portocalie sau roșie, călătoria este permisă numai dacă este vorba despre o necesitate de a remedia eventualele prăbușiri, ruperea sistemelor hidraulice și, în orice caz, conform unor linii temporale și metode strict funcționale pentru a compensa astfel de situații.

Dacă vă aflați în zonele portocalii sau roșii din afara casei, casei sau reședinței, veți putea reveni - pentru prima dată - după 6 noiembrie 2020. Ulterior, mișcările vor fi permise numai din motive de necesități dovedite de muncă, situații de necesitate sau motive de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel