Italia. Muncitor român, mort într-un accident cumplit: Pasagerul lui s-a stins la spital, câteva zile mai târziu

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Accident mortal pe Palermo Sciaccadi Michele. O femeie a murit, iar un copil a fost rănit la Palermo, locul în care, cu câteva zile înainte de Paște, un român a murit pe loc și alți trei muncitori au fost grav răniți. Unul dintre ei s-a stins, ulterior, spital.

O femeie și-a pierdut viața într-un accident petrecut în această după-amiază pe șoseaua Palermo-Sciacca. Un copil a fost de asemenea rănit în urma impactului. 

Două mașini s-au ciocnit frontal la km 82. O femeie de 65 de ani a murit în urma impactului. O mașină mică și un Jeep Compass s-au ciocnit. Femeia în vârstă de 65 de ani din Sciacca, care călătorea pe partea pasagerului SUV-ului, și-a pierdut viața în urma impactului violent. De asemenea, trei persoane au fost rănite, dar din fericire nu în stare gravă, printre care un copil, mama și șoferul celuilalt vehicul, originar din Santa Margherita Belice, care au fost transferați la spitalul Giovanni Paolo II.

Muncitor român, mort într-un accident cumplit

 

Impactul a avut loc între districtul Piana și zona Misilberi, pe teritoriul Sciacca. Unul dintre cele două autoturisme, hatchback-ul, a ajuns în afara șoselei, în timp ce celălalt s-a oprit pe partea cealaltă a carosabilului.

Autostrăzi însângerate la Palermo

La 12 aprilie, după-amiază, a avut loc un accident pe autostrada Palermo-Mazara del Vallo, în apropiere de nodul Cinisi. Petre Dan Negoiță, un muncitor român în vârstă de 56 de ani care locuia în Italia de zece ani, a fost ucis pe loc.

Mort la fața locului în teribilul accident din Cinisi, Sicilia din Italia, a fost Petre N., în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul de ceva vreme în Palermo. Impactul a fost pentru român fatal de-a lungul A29 Palermo-Mazara del Vallo direcția Palermo, potrivit BlogSicilia.it.

Un autoturism care circula pe A29 Palermo-Mazara del Vallo a avut un impact violent, iar muncitorul român de 52 de ani a murit pe loc. Alte trei persoane, care se aflau în aceeași mașină cu Petre, au fost rănite.

Două zile mai târziu, un pasager care îl însoțea, Giovanni Aquilino, în vârstă de 25 de ani, a murit la spital. Mașina a ieșit de pe șosea, posibil lovită de un alt vehicul, și s-a izbit de parapetul de protecție.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel